Valorant indirirken 0.1 Kbps hatası

Yusftaha

Zeptopat
Daha fazla  
Evet sorunum Valorant indirirken 01.Kbps olması sistem özelliklerim HD 7600M i5 3230M bu bilgisayara indirince olmuyor ama diğer GT 1030'lu Ryzen 7'li bilgisayarım de iniyor bunu sorunu nedir neden oluyordur?

Evet sorunum Valorant indirirken 01.Kbps olması sistem özelliklerim HD 7600M i5 3230M bu bilgisayara indirince olmuyor ama diğer GT 1030'lu Ryzen 7'li bilgisayarım de iniyor bunu sorunu nedir neden oluyordur?
Riot clienti kapatıp görev yöneticisinden komple kapatmayı deneyin.

Sisteminle ilgili bir sorun değil. Her Valorant indirildiğinde bu hatayla karşılaşılması muhtemel. Ben bekliyorum, bir süre sonra oyna butonu geliyor ve sistemi yeniden başlat falan yazıyor. Bir süre beklediğimde oyun inmiş oluyor yani.

Yaptım ancak bir işe yaramadı başka bildiğiniz çözüm var mıdır?
Riot Client'İn sağ üst kısmındaki ayarlardan Valorant'a gelip Repair tuşuna tıklayın.

Sisteminle ilgili bir sorun değil. Her Valorant indirildiğinde bu hatayla karşılaşılması muhtemel. Ben bekliyorum, bir süre sonra oyna butonu geliyor ve sistemi yeniden başlat falan yazıyor. Bir süre beklediğimde oyun inmiş oluyor yani.

Bende 01.Kbps oluyor. Görev Yöneticisi'nden insanların yaptığını yapıyorum güncelle yazısı cıkıyor oyun tam inmiyor.

Çok teşekkürler hemen deniyorum.

Bende 01.Kbps oluyor. Görev Yöneticisi'nden insanların yaptığını yapıyorum güncelle yazısı cıkıyor oyun tam inmiyor.
Hocam Valorant'ın kurulu olduğu dosyaya gelin sağ tıklayıp "Özellikler" diyin. Oradan boyutunu takip edin bir süre bekleyin. Eğer boyutunda bir değişim oluyorsa iniyor demektir eğer olmuyorsa başka bir çözüm bulmaya çalışın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı