Anlamıyor hocam ben de yazdım.Valorant bilgisayardan silinmiyor
Valorant'ı silme kararı verdim Denetim Masası'ndan silmeye gittim ve kaldıra bastım fakat herhangi bir şey yaşanmadı program silinmedi. Bende kurulduğu yerden silip tekrar denemeyi düşündüm ama yine işe yaramadı sadece Valorant'ın logosu silindi. Regedit'ten silmeyi denedim fakat oralarda da yok...www.technopat.net
Çözüldü: Valorant Silinmiyor
Arkadaşlar merhaba. Valorant'ı bilgisayardan kaldırmak istiyorum ancak Denetim Masası üzerinden kaldır dediğim zaman hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Silinmiyor da. Bunu nasıl düzeltebilirim? İşletim sistemim Windows 10.www.technopat.net
Çözüldü: Valorant silinmiyor
Bilgisayarımda bulunan Valorant'ı ne yaptıysam silemedim. Kontrol paneli, Windows uygulamalar vs hepsini denedim ama herhangi bir sonuç vermedi, sizce ne yapabilirim?www.technopat.net
Valorant silinmiyor
Arkadaşlar komik bir durum gibi gözüküyor farkındayım ama Valorant'ı silemedim bir türlü. Program ekle veya kaldır kısmından sil yapıyorum Riot Games'e atıp güncelleme var yazıyor. Güncellemeyi yapıyorum fakat kaldır seçeneği yok. Denetim Masası'ndan yapıyorum yine aynı şeyler. Vanguard'ı...www.technopat.net
Valorant silinmiyor
Valorant Denetim Masası'ndan silmeye çalıştım kaldıra bastım hiçbir şey olmadi dosyalardan ayarlardan silmeye çaliştim hiçbir şey olmadi. Sonra Denetim Masası'ndan silmeye çalistigimda Valorant 9, 9MB gözüküyordu ama hiç yer açılmamıştı ve Valorant girebiliyordum silemiyorum.www.technopat.net
Valorant silinmiyor
Merhaba tüm çabalarıma rağmen Valorant silinmiyor, nasıl silebiliriz?www.technopat.net
Valorant silinmiyor
Yarım saattir gıcık oldum programı silemiyorum nasıl sileceğim, kafayı yemek üzereyim nasıl silebilirim?www.technopat.net
Böyle 10000 konu açıldı resmen. En kötü Revo Uninstaller kullanrak silersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.