Valorant kalıcı ban açıldı, HWID ban bitince girilir mi?

Kanka bana da yardım eder mısın lutfen benım hesabımda ban yedı kalıcı actıramıyorum cok emek verdım.

Kanka şansa bağlı bir şekilde açıyorlar benim eski çar banlı şu an yeni hesaptan devam ediyorum Gold 1'dim dia 2 oldum çok sorun olmadı hesabın gitmesi Asil Vandal champions Phantom falan aldım hesaba, öyle.

Merhaba arkadaşlar. Valorant'tan 1 ay 10 gün önce hesabım kalıcı olarak uzaklaştırma yedi üstüne normal olarak HWID ban yedim. Riot'a ulaşarak hesabımın kalıcı uzaklaştırılması kaldırıldı ban kalktıktan sonra hiç hesaba ve oyuna girmedim. Bilgisayarıma format attım 1 hafta güzel bir şekilde o ban yiyen hesapta oynadım fakat garip bir şekilde sabah kalktığımda PC banım vardı oysaki ben HWID banın kalktığını zannediyordum. Şu anda hesabımın banı yok fakat HWID banım var. Benim sorum HWID ban 29.01.2022 de bitecek ben HWID banım bitince o hesaba girmeye devam etmeli miyim yoksa yeni hesap mı oluşturayım?
kanka şuan o banlanan hesapla oynuyormusun ve benim hesap banlandı hesap çalındı ve şuan süresiz askıya alındı kalkarmı ban?

Kanka şu an o banlanan hesapla oynuyor musun ve benim hesap banlandı hesap çalındı ve şu an süresiz askıya alındı kalkar mı ban?

Riot oyununu ücretsiz sunduğu için eğer sizin hile yaptığınızı tespit ederse acımaz direk banlanırsınız üstelik HWID ban yersiniz HWID banda sadece anakarta değil bilgisayarın herhangi bir bileşeninin numarasına atılabiliyor kaldırmanın 2 yolu var 1. Riot'un verdiği HWID yasağının süresinin bitmesini beklemeniz 2. bu tür HWID ban kaldırıcı ücretli uygulamalar kullanmanız.
Ben ise beklemenizi ve bir dahaki sefere daha adil oynamamızı öneririm.

@guatamara reis bende HWID yedim kasım ortalarında hala acılmadı ne hesap açıldı ne de Valorant oyunayamıyorum bile nabarım yardımcı olacak var mı Instagram bberkecn ekleyın.

Kanka iletişim bilgilerini paylaşma buradan
Banının açılma tarihini öğrenmek istiyorsan ban yediğin hesaptan Rio'ta ticket atmak sana gününe kadar yazıyorlar.

Banının açılma tarihini öğrenmek istiyorsan ban yediğin hesaptan Rio'ta ticket atmak sana gününe kadar yazıyorlar.
Kalıcı yazıyor orda van152 madde7

Genede ticket atımmi

Dosya Ekleri

• IMG_4489.jpeg
    IMG_4489.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı