Daha fazla
Ya gerçekten Paradox'a düşmüş gibiyim.
Oyun ilk başladığında bildiğiniz botlarla oynadığım için çok fazla kill almıştım.
Sonra oyun herhalde bu adam smurf dedi ve beni tecrübeli, çok iyi oynayan insanların içine attı.
Orada az kill alınca bu adam çok kötü oynuyor dedi ve yene botların içine attı. Sonra oyun herhalde bu adam smurf dedi ve beni tecrübeli, çok iyi oynayan insanların içine attı.
Orada az kill alınca bu adam çok kötü oynuyor dedi ve yene botların içine attı.
Her maçım böyle gerçekten.
Birinde 5 kill almışım öncekinde 25 almışım gibi bir şey.
Her oyun başı bakıyorum 15-20 level adamların arasında illa 1-2 tane 2-3 level adam oluyor.
Not: Bu yazıyı çok uzun süre önce yazmışım.
Bugün yene aynı yazının birazcık farklısını yazacaktım.
Bugünkü olay şöyle.
Bir maça girdim ve adam 78 level yani içimden küfür ettim yalan yok.
Tamam ben 10+ levelim 78, ya yine tamam ama takıma oyundaki ilk maçını giren biri geldi.
Adam sürekli özür diliyor ama suç onun değil.
Bütün takım söyledi (78 level adamda dahil) ama bir şey değişmedi çünkü adam 1 kill zor aldı.
O adamın oyundan zevk almadığı kesin.
Bizim takımda 78 level adam olmasa bizimde kaybedeceğimizden zevk alamayacağımız kesin.
Bu oyunu çok uzun süre oynadım ve şu anda gerçekten bu oyunun neden sevildiğini anlamakta zorluk çekiyorum.
Hatta benim bile bu oyunu neden bu kadar sevdiğimi anlayamıyorum.
Oyunda bir P2W'lik durum kesin olarak var diyemeyiz ama skiller gerçekten bir psikolojikte olsa bir etki sağlıyor.
Her güncelleme ile optimizasyonun içine ediliyor.
Skillerin önemi son güncelleme ile çok fazla azaldı ve bu gerçekten, aptallık.
Aim'e dayalı bir oyun olacaksa CS:GO gibi iyi bir vuruş hissi olmalı.
O da yok.
Takıma 1 levellik adamda geliyor 78 levellik adamda.
Hileler zaten düşük rankta kol geziyor. Adam rahatça ben hileyim diyebiliyor ve raporlasak bile ban yemiyor. Ben artık oyunu bırakıp CS:GO veya Team Fortress 2 oynamayı düşünüyorum (1-2 gündür Team Fortress 2'den ayrılamıyorum zaten
).
Bu durum sadece benim mi başıma geliyor yoksa oyun gerçekten saçmaladı mı?
(Dediğim olay derecesizde de oluyor, ranked maçlarda da.)
Oyun ilk başladığında bildiğiniz botlarla oynadığım için çok fazla kill almıştım.
Sonra oyun herhalde bu adam smurf dedi ve beni tecrübeli, çok iyi oynayan insanların içine attı.
Orada az kill alınca bu adam çok kötü oynuyor dedi ve yene botların içine attı. Sonra oyun herhalde bu adam smurf dedi ve beni tecrübeli, çok iyi oynayan insanların içine attı.
Orada az kill alınca bu adam çok kötü oynuyor dedi ve yene botların içine attı.
Her maçım böyle gerçekten.
Birinde 5 kill almışım öncekinde 25 almışım gibi bir şey.
Her oyun başı bakıyorum 15-20 level adamların arasında illa 1-2 tane 2-3 level adam oluyor.
Not: Bu yazıyı çok uzun süre önce yazmışım.
Bugün yene aynı yazının birazcık farklısını yazacaktım.
Bugünkü olay şöyle.
Bir maça girdim ve adam 78 level yani içimden küfür ettim yalan yok.
Tamam ben 10+ levelim 78, ya yine tamam ama takıma oyundaki ilk maçını giren biri geldi.
Adam sürekli özür diliyor ama suç onun değil.
Bütün takım söyledi (78 level adamda dahil) ama bir şey değişmedi çünkü adam 1 kill zor aldı.
O adamın oyundan zevk almadığı kesin.
Bizim takımda 78 level adam olmasa bizimde kaybedeceğimizden zevk alamayacağımız kesin.
Bu oyunu çok uzun süre oynadım ve şu anda gerçekten bu oyunun neden sevildiğini anlamakta zorluk çekiyorum.
Hatta benim bile bu oyunu neden bu kadar sevdiğimi anlayamıyorum.
Oyunda bir P2W'lik durum kesin olarak var diyemeyiz ama skiller gerçekten bir psikolojikte olsa bir etki sağlıyor.
Her güncelleme ile optimizasyonun içine ediliyor.
Skillerin önemi son güncelleme ile çok fazla azaldı ve bu gerçekten, aptallık.
Aim'e dayalı bir oyun olacaksa CS:GO gibi iyi bir vuruş hissi olmalı.
O da yok.
Takıma 1 levellik adamda geliyor 78 levellik adamda.
Hileler zaten düşük rankta kol geziyor. Adam rahatça ben hileyim diyebiliyor ve raporlasak bile ban yemiyor. Ben artık oyunu bırakıp CS:GO veya Team Fortress 2 oynamayı düşünüyorum (1-2 gündür Team Fortress 2'den ayrılamıyorum zaten
Bu durum sadece benim mi başıma geliyor yoksa oyun gerçekten saçmaladı mı?
(Dediğim olay derecesizde de oluyor, ranked maçlarda da.)
Son düzenleyen: Moderatör: