Valorant kitlesini kaybeder mi?

Valorant küçük yaş kitleye hitap eden bir oyun, Riot oyunu olduğu için de uzun bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.

CS Source 2 çıkınca büyük yankı uyandıracak, üstüne bir iki yeni mekanikte eklediler mi Valorant çok oyuncu kaybedecektir, ama asla biteceğini sanmam. Küçük çocukların, tek amacı tüm dinlere sövmek olan 16'lık ergenlerin ve simplerin olduğu bir kitleye sahip, bunun önüne geçmezseler belirli bir oyuncu sayısı altına düşüp orada kalacaktır ilerleyen yıllarda.

He bir de, arkadaşlar ucunda ejder kafası olup kükreyen AK-47 çakması silah skini olur mu ya? Nasıl oynuyorsunuz böyle oyunları. 🤣

CS 2 geldi ama oyun daha kötü hale geldi ve tam tersi durum oldu çoğu oyuncu grafiklerin değişmesinden hilelerin hala devam etmesinden ve optimizasyon sorunu yaşadığı için Valorant'a geçti. Ve hatırlatırım ki CS kitlesi daha toxic her maç bağıran sorunlu insanlar mı dersin bağıra bağıra küfür eden Ruslar mı dersin Valorant'tan daha beter gençlerin Valorant'ı daha çok oynamasının nedeni oyunun ücretsiz olupta hile olmaması CS'de seçkin olmadan hileciler yüzünden oynayamıyorsun ve çocuklarda oyuna para veremediği için Valorant oynuyor CS kitlesi daha olgun diye Valorant'la karşılaştıramazsın çünkü CS ücretsiz bir oyun değil gelelim skinlere sen fantastik ucunda ejder kafası olan bir silahı beğenemeyebilirsin ama bu demek değil ki kimse böyle bir şeyle oynamaz bence gayet güzel ve üstü boyanmış bir silahtan daha iyi ve AK-47 çakması bir silah değil silahın ismi farklı verdiği hasar sekmesi her şeyi farklı zevkler ve renkler tartışılmaz bence önyargıyı bırak ve objektif olarak oyunu oyna bende eskiden böyle düşünüyordum çocukluğum CS oynamakla geçti benim.
 
Daha yeni para yatırdım ama fakat ya biterse diye düşünüyorum, para boşa gider. Sizce biter mi?

Fazla kaybetmez P2W olmadıgı için sonu Zula olmaz ayrıca para yatıranlara bazen ban atıldıgı için gelirleri düşecegini düşünüyorum.
 
Valorant bitmeye yakın, artık oyunlarda sürekli aynı kişileri görür olduk, Gümüş Plat arası full smurf doldu, oynanacak gibi değil.
100 oyun giriyorsam 80 tanesinde karşıya sevgilisini boostlamaya gelmiş immo smurf geliyor, 40-5 oynayıp yeniyor bizi. Arkadaş ortamında sohbet olsun diye giriyoruz sadece, yavaş yavaş iyice bırakacak herkes.
 
Valorant bitmeye yakın, artık oyunlarda sürekli aynı kişileri görür olduk, Gümüş Plat arası Full smurf doldu, oynanacak gibi değil.
100 oyun giriyorsam 80 tanesinde karşıya sevgilisini boostlamaya gelmiş immo smurf geliyor, 40-5 oynayıp yeniyor bizi. Arkadaş ortamında sohbet olsun diye giriyoruz sadece, yavaş yavaş iyice bırakacak herkes.

Bırakmak için geç değil ama eğlencesine oynarım insanlar umurumda degil diyenlere bir şey diyemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı