Valorant mainlenecek ajan önerisi

Normalde Jett, Omen veya Neon oynamaktan keyif alıyorum yani agresif ve gizli olmayı seviyorum. Sizce hangi ajanı almalıyım?
Omen ile eğer iyi oynarsan rahat maç taşıyabilirsin.

Omen ile eğer iyi oynarsan rahat maç taşıyabilirsin.

Cok iyi degilim ama genelde smokelarim site tutmaya yetiyor.

Tek main ajan yerine ayrı kategorilerde 2 3 ajanda ustalaşman daha iyi olur her zaman mainini alacağın oyunlara denk gelmeyeceksin sonuçta.

Hocam o yüzden aslında belli mainim yok yani agresif oynayabilecegim baska ajan arıyorum teşekkürler.

Agresif değil de Cypher öğrenirsen çok iyi oynarsın ben Bind'da Cypher oynadığım neredeyse her maçı kazandırıyorum savunma tarafında. Onun dışında Clove falan da iyi oluyor onlada agresif oyun yapabilirsin.

Agresif değil de Cypher öğrenirsen çok iyi oynarsın ben Bind'da Cypher oynadığım neredeyse her maçı kazandırıyorum savunma tarafında. Onun dışında Clove falan da iyi oluyor onlada agresif oyun yapabilirsin.
hocam clove nerf yedi ondan almak istemiyorum ama cypher var denerim teşekürler

Hocam Clove nerf yedi ondan almak istemiyorum ama Cypher var denerim teşekkürler.

Hocam Clove nerf yedi ondan almak istemiyorum ama Cypher var denerim teşekkürler.

Clove hala oynanır ben aldığımda yine rahat entrylik bile yapabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı