enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir?
Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir?
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 15 Mayıs 2021 #2 Önemli bir sorun olduğu için en kısa sürede düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Belli olmaz ne zamana düzeleceği. Artı 0 Eksi
Önemli bir sorun olduğu için en kısa sürede düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Belli olmaz ne zamana düzeleceği.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 Bu aralar incelemelerde çok görüyoruz. Vanguard sebep oluyor. Kernel düzeyde çalıştığı için hata verebiliyor. Düzelecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bu aralar incelemelerde çok görüyoruz. Vanguard sebep oluyor. Kernel düzeyde çalıştığı için hata verebiliyor. Düzelecektir diye düşünüyorum.
KS KS enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #4 Arocyn dedi: Önemli bir sorun olduğu için en kısa sürede düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Belli olmaz ne zamana düzeleceği. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım en kısa zamanda çözülür. Yener K. dedi: Bu aralar incelemelerde çok görüyoruz. Vanguard sebep oluyor. Kernel düzeyde çalıştığı için hata verebiliyor. Düzelecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. <3 Artı 0 Eksi
Arocyn dedi: Önemli bir sorun olduğu için en kısa sürede düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Belli olmaz ne zamana düzeleceği. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler umarım en kısa zamanda çözülür. Yener K. dedi: Bu aralar incelemelerde çok görüyoruz. Vanguard sebep oluyor. Kernel düzeyde çalıştığı için hata verebiliyor. Düzelecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. <3
D DoqToR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrenci 15 Mayıs 2021 #5 Valorant desteğe mesaj at senden birkaç dosya isteyecekler ama sorununu çözerler, bende o sorun olmadı ama başka sorunlarımda çözdüler. Artı 0 Eksi
Valorant desteğe mesaj at senden birkaç dosya isteyecekler ama sorununu çözerler, bende o sorun olmadı ama başka sorunlarımda çözdüler.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 15 Mayıs 2021 #6 Hocam tek bende var sanıyordum, çıldırttı beni resmen. Monitöre yumruk attım. İyi oldu öğrendiğim . Artı 0 Eksi
KS KS enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #7 DoqToR dedi: Valorant desteğe mesaj at senden birkaç dosya isteyecekler ama sorununu çözerler, bende o sorun olmadı ama başka sorunlarımda çözdüler. Genişletmek için tıkla... Sorun benlik değil çoğu kişide olan bir sorun Artı 0 Eksi
DoqToR dedi: Valorant desteğe mesaj at senden birkaç dosya isteyecekler ama sorununu çözerler, bende o sorun olmadı ama başka sorunlarımda çözdüler. Genişletmek için tıkla... Sorun benlik değil çoğu kişide olan bir sorun
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2021 #8 Genel bir sorun. Bu yüzden düzeltilmesi yakın. 3 gün falan oldu bu kadar uzun sürmesi bile Riot gibi bir şirkete ayıp. Umarım yarın düzeltilir. Artı 0 Eksi
Genel bir sorun. Bu yüzden düzeltilmesi yakın. 3 gün falan oldu bu kadar uzun sürmesi bile Riot gibi bir şirkete ayıp. Umarım yarın düzeltilir.
D DoqToR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrenci 15 Mayıs 2021 #9 Evet ama 50ye yakın arkadaşım var hiçbiri yaşamadı bu sorunu destekten yardım iste çözerler veya bekle dur sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Evet ama 50ye yakın arkadaşım var hiçbiri yaşamadı bu sorunu destekten yardım iste çözerler veya bekle dur sen bilirsin.
KS KS enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #10 DoqToR dedi: Evet ama 50ye yakın arkadaşım var hiçbiri yaşamadı bu sorunu destekten yardım iste çözerler veya bekle dur sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... desteğe yazdım ztn sorunu halledeceğiz en kısa sürede dediler Artı 0 Eksi
DoqToR dedi: Evet ama 50ye yakın arkadaşım var hiçbiri yaşamadı bu sorunu destekten yardım iste çözerler veya bekle dur sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... desteğe yazdım ztn sorunu halledeceğiz en kısa sürede dediler