Valorant Optimizasyon Düzeldi mi?

Çok rezalet bir optimizasyonu var ben GoW da Ultra 2K DLSS kalitede ortalama 75 FPS alıyorum Valorant'ta 120-300 😃👌

Ya bende sıkıntı var ya da oyun bozuk 400 FPS kulanıyordum 200'e düştü bir anda ama arkadaşlarımla karşılaştırıyorum onların PC daha kötü benden iyi FPS alıyolar farklı oyunlarda test ediyoruz ben daha alıyorum Valorant bozuk bence.

Ya bende sıkıntı var ya da oyun bozuk 400 FPS kulanıyordum 200'e düştü bir anda ama arkadaşlarımla karşılaştırıyorum onların PC daha kötü benden iyi FPS alıyolar farklı oyunlarda test ediyoruz ben daha alıyorum Valorant bozuk bence.
Her ne kadar dün oyunu silmiş olsam da temizlendiği için mi bilmiyorum(gerçi ilk aldığımızda da 60FPS idi performans.)laptop tamirden gelince 50-60 dan 130-140 a yükseldi FPS hocam. O sürede bir büyük güncelleme çıkmıştı. Bende iyileşti kısaca.

2021 Eylül'den beri Valorant oynamıyorum. Optimizasyon sorunun az da olsa giderildiğini umuyorum.

Gayet de güzel belki işlemci iyi olduğu için olabilir 🤔 ama güzel optimizasyon internetin kötüyse bulaşma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00