enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir?
Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir?
KS KS enes_krbyr41 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #21 Ben Valorant'ı silmiştim. Oyun düzeldi mi, hile var mı, yeni güncelleme geldi mi? Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.938 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #22 enes_krbyr41 dedi: Ben Valorant'ı silmiştim. Oyun düzeldi mi, hile var mı, yeni güncelleme geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sabah denedim yine mavi ekran verdi umarım bugün düzelir 4 gündür CS oynuyorum. Artı 0 Eksi
enes_krbyr41 dedi: Ben Valorant'ı silmiştim. Oyun düzeldi mi, hile var mı, yeni güncelleme geldi mi? Genişletmek için tıkla... Sabah denedim yine mavi ekran verdi umarım bugün düzelir 4 gündür CS oynuyorum.
layisxq Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 394 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #23 enes_krbyr41 dedi: Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Düzeldi Artı 0 Eksi
enes_krbyr41 dedi: Merhabalar, Valorant mavi ekran veriyordu. Yeni güncellemeden sonra düzeldi mi, acaba veya düzelmediyse ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Düzeldi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.938 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #24 layisxq dedi: Düzeldi. Genişletmek için tıkla... 2 hafta oldu düzeleli. Artı 0 Eksi