Tahao
Hectopat
Görüş hilesi açılıyor artık, sen fark etmiyorsundur.Bu hileler bir bize mi denk gelmiyor çözemedik ne iş. Gelen geçen hile var diyor oyuna giriyorum hilenin H'si yok.
Görüş hilesi açılıyor artık, sen fark etmiyorsundur.Bu hileler bir bize mi denk gelmiyor çözemedik ne iş. Gelen geçen hile var diyor oyuna giriyorum hilenin H'si yok.
CS2 de hile var diyorlar hocam yaRiot oyunlarının kitlesini sevmiyorum. Senin yerinde olsam Counter-Strike 2 oynardım. Riot oyunlarının kitlesi cidden sıkıntılı, tavsiye etmem.
Cod mw3Arkadaşlar ben uzun zamandır rekabetçi oyunlardan uzak bir şekilde hikayeli oyunlarda takılıyordum. Bugün yeniden başlayabilirim diye düşündüm ve başlamaya karar verdim. Başlıktaki soruda sorduğum gibi hangisine indirip başlamam daha doğru olur. İkisini de bilgisayarımı yükseltmeden önce deneyimledim.
R6 ikisindende iyi.Arkadaşlar ben uzun zamandır rekabetçi oyunlardan uzak bir şekilde hikayeli oyunlarda takılıyordum. Bugün yeniden başlayabilirim diye düşündüm ve başlamaya karar verdim. Başlıktaki soruda sorduğum gibi hangisine indirip başlamam daha doğru olur. İkisini de bilgisayarımı yükseltmeden önce deneyimledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.