Valorant mı CS 2 mi?

Bana göre FPS oyunu dediğin gerçekçi olmalı. CS daha iyi o yüzden ancak CS2 için pek bir şey diyemem. Ama Valorant'ı oldum olası sevemedim fazla özellik var sade ve silah odaklı olmadığından dolayı sarmıyor.

Sizce Valorant mu CS 2 mi ben karar veremedim, ama denemek için CS 2 kullanmaktayım.

Silah hissiyati olarak CS2 cok daha üstün Valorant'ta boncuklu silah kullanıyormuş gibi hissettiriyor oyunun genelini silahlar kapladigi icin CS2 tercih ederim. Map yapisi olarak da Valorant'in mapleri genel olarak düzken CS'nin mapleri yukselti olarak daha çeşitli.

Valorant benim gözümde rekabetciden cok arkadaslarla girilip eglencesine oynanacak bir oyun. Skill TR sunucusu Vanguard gibi sebeplerden tabii ki Valorant seçenler olacaktır ama neticede zevkler ve renkler tartismaya kapali bir konu. Sadece avantaj dezavantaj karsilastirabiliriz.

Sizce Valo mu CS 2 mi ben karar veremedim, ama denemek için CS 2 kullanmaktayım.
CS2 hileleri düzeltmediği için bıraktım. Valorantın renkli dünyası bize yakışmaz diye pubg geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı