Valorant mı CS:GO mu?

Zaten artık arkadaşlarla oynayacagım gınağa geldi. Valorant'ta Türk sunucusu olduğunu duyunca oha demiştim. Bu oyun CS'ye bin basar demiştim. Ama yanılmışım. M. CS'ye Türk sunucusu gelsin diyorduk şimdi demiyorum. Rus'lar la oynamak daha güzel gelmeye başladı.
Peki mesela ben şu an oyuna yeni başladım için demir 2'yım platin de falan yine toxid ve troll yapanlar var mı?

Dostum aslında şöyle.Radyant olsan bile toxic bulmak mümkün.Fakat demirde daha çok var.Olay bu.Meribeloyu bende biliyorum.Batuhanı da duymuştum.En iyisini onlar yapıyor.Trolleyeceksin ve keyfini alacaksın.Ama bu esnada adam da vuracaksın.Afedersiniz ağzımı bozabilirim belki.Bizim bazı aptallar da knka ben trollüyom o yüzden 5'e 20 gidiyom diyorlar.Benim sana rankını bir an önce silvera çıkartman için birkaç tavsiyem olacak.Yeni bir hesap aç ve bütün ranked ve derecesizlerini dikkate alarak oyna.Ve genellikle maça başlarken sa beyler gibisinden şeyler söyle çünkü en toxiği bile as der.O şekilde baştan arayı iyi tutmaya bak.Vuramazsan prdn de.Vururlarsa helal de.Ölürlerse nice try de.Yani bu şekilde daha az oluyor toxic davranışlar.Ha birde düellocu kitleyenlere karşı tavrınızı göstermeyin.Muhtemelen adam olmayacak onlar.Çünkü o eloda birsürü var öyle jet kitleyip 7-8 vuran.Sage,omen breach ile oynamayı kesin öğren.Alışsın elin.Gözün haritada olsun.Adam görme ihtimalin %100.Ona göre hareket et.Ve trade odaklı bakın olaya.Biri öldüğünde onu öldüreni öldürmeye oynayın sıkıştığınızda.Ve en önemlisi eğer 5 kişi tam pre değilseniz kesinlikle tr serverinde oynamayın.İllaki gıcık eden birşeyler bulmak mümkün serverımızda.Olabildiğince Frankfurttanda uzak durun.Çünkü frankfurt serverı da türklerin istilası altında.Ama korkmayın çünkü farklı serverda türk gelse bile zaten o da adam akıllı bir oyun oynama hedefinde olduğu için imkanı yok yanlış davranmaz.Elimden geldiği kadar yardımcı olduğumu düşünüyorum.Merak edilenler varsa cevaplayayım.

Hocam çok teşekkürler. Dediklerinizi yapacağım. İsterseniz birlikte oynayabiliriz. İsmim Cem Bey 123#5041

Yaklaşık 4-5 yıldır oynuyorum Valorant'ta oynadım ama beğenemedim o yüzden CS:GO

Önce Valorant oyununun 9. yılına gelmesini bekleyelim sonra CS:GO oyununun 2021 yılındaki hali ile karşılaştırmamız daha doğru gibi.

Önce Valorant oyununun 9. yılına gelmesini bekleyelim sonra CS:GO oyununun 2021 yılındaki hali ile karşılaştırmamız daha doğru gibi.
Baya mantıklıymış, 8 yıl önceki oyun yapma imkanlarıyla şuanki bir mi? 8 yıl önceki bilgisayarların gücüyle şuanki bir mi? 8 yıl önceki oyun motoru ile şuanki bir mi?

Dostlar bence fanatiklik yapmayın. İki oyunu da deneyin hangisi size daha iyi geliyorsa onu oynayın. Bana soracak olursanız ikisi de çok güzel oyunlar. İkisinin de çok iyi ve çok kötü olduğu taraflar var. Şunu diyeyim Source 2 ile beraber hile sorunu düzelecek inanın bana. Şu anki tüm hileler Source yani 14 yıldan bile daha eski bir oyun motoruna göre yapılmışlar. Ama Source 2 tamamen yeni bir oyun motoru bunun için hile yapmakta en azından ilk 1-2 yıl zorlanacaklar. Valorant'ta da hilelerin 1-2 yıl içinde çoğalacağını düşünüyorum ama her şey yapımcıya bağlı Riot'un ne kadar oyuncu dostu bir firma olduğu ortada. Yani Valve'in de Riot'tan kopya çekmesi lazım biraz. Umarım dediklerim anlaşılmıştır biraz karışık konuştum ama.

Hocam gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…