CS 2 mi Valorant mı daha iyi?

Old la çok alakası var eskilerin yerine yeniler geçemez ve CS 1.6 oynayanların çoğu old ben de dahil.

Old derken bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamış değilim. Ama siz bilirsiniz, siz böyle eski kafa yapısıyla 20 yıllık oyunları oynamaya devam edin.

Old la çok alakası var eskilerin yerine yeniler geçemez ve cs 1.6 oynayanların çoğu old ben de dahil.
Yada bilgisayarı güçsüz. Çoğu tanıdığım CS 1.6 oyuncusu hep düşük sistemden kaynaklı oynuyordu, yeni PC aldıkları zaman direk CS2'ye geçtiler. Bende küçüklüğümde oynadım ama GoldSource cidden sarmıyor. CS Source oynardık daha çok oyüzden.
Siz tabi olun yaşlı, şahsen saçma geliyor bu tabirler.

Seçkin olduğunu varsayarsak CS 2 tabii ki de. Valorant çizgi film gibi görüntüsü var, silah sekmeleri saçma, tamamıyla beğenmediğim bir oyun. Dolayısıyla kitlesi de küçük yaştaki insanlarla dolu.
Türünün atası counter ile karşılaştırmak saçma olur.
Cs'de Seçkin almayınca bir rütbe sistemi olmadığı için valorant oynanabilir tabii. Optimizasyonu da daha iyi. Daha çok cihazda rahat oynanabiliyor

Bence CS2. Valorant oynarken speedrun yapıyormuş gibi hissediyorum ne olduğunu anlamıyorum. Durduk yere maç başladığında duvardan gardiyanla falan tarıyor millet çok değişik oyun.
knkk iyide guardian yavaş ve tek sıkıyor

Yaklaşık ayrı ayrı 500 saat Valorant + CS kariyerim var. İki oyun da kendine göre çok iyi. Ama iki oyun da kendine göre çok bozuk. Son zamanlarda CS oynuyordum, ta ki 3 hafta öncesine kadar. 3 hafta önce gayet iyi vuruyordum, 20 - 25 Kill'in üstüne çıkıyordum. Ama şu son 3 haftadır 5 kill üzerine çıkamadığım zamanlar oluyor. Saçma saçma vuruşlar yiyorum, beni tek mermiyle yok eden adam arkadaşımın resmini çiziyor vuramıyor, vb. her ne yaptıysam bu sorun düzelmedi. Oyuna dua ederek girdim, yine bir işe yaramadı. Belki de ara vermenin tam zamanıdır diye düşündüm, o yüzden bundan 1 hafta önce oyunu sildim ve 1 yıl önce bıraktığım Valorant'a geri döndüm. (Valorant'ı betasından beri oynuyordum, ara vermiştim.) İlk maçımda 25, 27, 30 gibi sayılarda vurmaya başladım. 1 hafta boyunca oyuna girmeye devam ettim ve skorlarım hep bu şekildeydi. Bende mi bir sorun var yoksa CS'de mi bir sorun var anlayamıyorum. Son zamanlar CS canımı çok sıkmaya başladı. Şu an Valorant ile daha çok eğleniyorum. Ama genel konuşacak olursam, CS, Valorant'tan daha iyi durumda benim gözümde.

Hocam okurken yoruldum cevabın için çok teşekkürler.

1000 saat Valorant oynamış birisi olarak CS2. en azından skin adı altında elinden çıkaramadığın piksellere ölü yatırım yapmıyorsun, ayrıca Riot kitlesini anlatmama bile gerek yok diye düşünüyorum.

Aynı düşüncedeyim tarafsız olarak Riot kitlesi berbat.

Online oyunları sevmeyen, oynamayan biri olarak CS2 diyorum.

Objektif olarak: Source 2 motoru, Riot'un Valorant için kullandığı motordan çok daha iyi hissettiriyor. Silahların sekmesi, karakterin ağırlığı filan daha oturaklı.
Valorant'ta karakterler pek hoş olmayan bir ağırlıkları var ve o yüzden bunny yapması zevkli değil. Silah ve aim kısmı zaten kanıtlı bir şekilde dengesiz ve kötü.
Başkalarından duyduğum kadarıyla da karakter güçleride dengesiz.

Kişisel olarak ise: CS2 para kazandırıyor.

Vanguard bile başlı başına indirmemek için bahane benim için. Başka cihazlarda denedim hep.

Ayrıca Counter-Strike 25 yıldan fazladır piyasada var. Aynı EA'in FIFA'sı gibi bir uzmanlıkları ve standartları var Valve'ın.
Hiçbir firma CS'yi bitiremez desem abartı olmaz.

Evet cidden yeni gelen ajanlar bayağı dengesiz oluyor CS 2 para kazandırıyor durumu şansa bağlı Valve'ın en çok oynanan oyunu sanırım CS serisi yani dediğiniz gibi bitiremezler sanırım kolay kolay cevabın için çok teşekkürler.

Bence gerçekçi savaş oyunları daha hoş bu yüzden CS2 demekten çekinmeyeceğim. Ama 2 dev oyunuda karşılaştırmak biraz saçma olur ya çünkü Valorant gerçeklikten uzak ve başka bir evrende geçen oyun; CS2 ise tamamen gerçeğe yakın bir savaş deneyimi sunduğu için her 2side kendi alanında iyi. Fakat her oyunda olduğu gibi bu oyunlarında sevmediğim sorunları var (Valorant'ta çoluk çocuğun ranked girip birbirine velet demesi, troll yapmaları, veya smurf hesap satmaları; CS2 ise genellikle olgun kitleye sahip, seviye atladıkça item alabiliyor/satabiliyorsun, fakat kötü yanlarına gelince kız görünce oyundan atıyolar :p birde anti-hile yazılımları berbat (Premium hesaba sahipsen hileyi az görürsün tabii oda ayrı 😅)).
hocam 2 dev oyun demesek çünkü cs daha çıkalı yeni oldu adamlar hala oyunu tam olarak çıkarmadı gibi söylenene göre daha yenilikler gelecekmiş valoda yani kitle kaybeti baya bi 2 oyunda bence fps oyunu olarak iyi denilebilir kız konusunda haklısın ama işte riot gibi bir firma va olayda

Valorant yokken CS vardı yanıtını almışsındır umarım iyi akşamlar.

Teşekkürler hocam size de.

Son düzenleme:
CS 2 para kazandırıyor durumu şansa bağlı
Ne kadar kazandırdığı bağlı ama kazandırdığı kesin. Her çarşamba eşya düşürme hakkınız yenileniyor, sadece rütbe atlıyorsunuz ve en kötü 30 cent cebinizde. Sadece 3 saat rekabetçi ile, şahsen bu konuda kötüyüm.

Malum ben yorgun bir gün oturuyorum, para için. Rakip ise tüm gün, tüm hafta hayatsız gibi oynamış.
Bu yüzden berbat bu oyunlar.
Nys...

Aylık garanti 1 dolar var, çoğunlukla ben 2-3 dolar topluyorum.

Herkes bu sorunun cevabını hiçbiri olduğunu biliyor.

"Herkes" kavramını kullanamazsın kimisi Valorant'ı sever kimisi CS: 2'yi sever hatta kimisi gider seneler önce oynadığımız Wolfteam'i Valorant ile kıyaslar ve onu sevebilir herkes neyi seviyorsa onu sevebilir. Biri realizm (gerçek dinamik) odaklı rekabet oyunu iken birisi fantastik uçmalı kaçmalı öğeler içeriyor iki oyunda sınıflarına göre gayet iyi ve idealist. Realizm odaklı bir oyunu fantastik öğelerle dolu olan bir oyun ile karşılaştırmak zaten çelişkidir realist bir oyunu realist bir oyun ile karşılaştırmanız gerekir ki hangisi daha iyi bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı