Gelirse aynı Zula mobil olur.
Ajanların skillerini yapamazlar zaten.
Niye? Gerçi doğru Pay to win falan var. Zula en beteri o zaman.Tabii ki de yemezsin.
![]()
Valorant da mobil platforma ayak basan oyunlar arasına katılıyor. Riot Games, PC için piyasaya sürdüğü taktik birinci şahıs nişancı oyunu Valorant'ın birinci yıl dönümünde önemli duyurular yaptı. Bu duyuruların arasında Valorant mobil sürümü de var. Riot Games Valorant baş yapımcısı anna donlon, yaptığı açıklamasında “birinci yıl için en önemli hedeflerimizden biri küresel FPS topluluğunun güvenini […]
Devamı: Valorant, Mobil Platformlara Geliyor
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bilgisayar oyunları mobil platforma gelmesin demedim. Asıl senin ki önyargı. Sadece keyif alıp alamadığınızı sordum. İşin performansında da değilim. Sadece keyif kısmındayım.Ben. Gayet iyiler. Sadece önyargılarınız ve toksik(bilgisayar oyunları mobile gelmesi diyen) bilgisayarcı kitlesinde yer bulabilmek için söylediğiniz veya söylettirilen sözlerden ibaret. ARM mimarili telefonlar çok yüksek performansa sahipler.
Keyif alınıyor. '' Bence ''Bilgisayar oyunları mobil platforma gelmesin demedim. Asıl senin ki önyargı. Sadece keyif alıp alamadığınızı sordum. İşin performansında da değilim. Sadece keyif kısmındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.