FPS oyunlarında çok iyi değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama kafayı yiyorum çıkmamla herkes vuruyor. Nasıl öğrenebilirim?
FPS oyunlarında çok iyi değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama kafayı yiyorum çıkmamla herkes vuruyor. Nasıl öğrenebilirim?
800 dpi 0.31 sensÖncelikle mouse DPI ve hassasiyet değerleriniz nedir?
Hocam bu değerler benimkiyle ve genel iyi oyuncularla yakın gibi görünüyor.800 dpi 0.31 sens
ates ederken spray atiyorum eskiden csgo oynuyordum. nasil aliskanlik edebilirim tek tek sikmayi?Hocam bu değerler benimkiyle ve genel iyi oyuncularla yakın gibi görünüyor.
Önemli olan sakin olmanın yanında reflekslerinizin tutarlı olması ve önceden olacakları tahmin edebilmeniz. Örneği bir yere aim koyduğunuzda adam oradan koşarak da çıkabilir, ufacık kafasını çıkararak aiminizin bir tık dışında da kalabilir veya tam üstüne de denk gelebilir. Ben genelde hangisi tahminim dahilindeyse prefire one tap denemesi yaparak çıkıyorum. Her zaman tutuyor mu? Hayır ama ateş etmeyi denemesem bile o açıdan her an biri gelebilirmiş gibi shoulder peek ile bir kontrol ediyorum. Öyle kabak gibi çıkılmıyor her açıya maalesefTek tek sıkmak, spray atmamak da çokomelli.
Ben eskiden 2 ayakta (sağ, sol) 1 çömelerek (ctrl) ateş etmeyi ritim halinde alışkanlık edinmiştimates ederken spray atiyorum eskiden csgo oynuyordum. nasil aliskanlik edebilirim tek tek sikmayi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.