Valorant nasıl daha iyi oynanılır?

349155

Hectopat
FPS oyunlarında çok iyi değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama kafayı yiyorum çıkmamla herkes vuruyor. Nasıl öğrenebilirim?

Sabır gerektiren bir şey. Youtube'dan aim geliştirme videoları izleyebilirsiniz. Ek olarak vereceğim tavsiye bol bol Poligon ve Ölüm Maçı oynamanız. Onun dışında fare hassiyetinizi doğru ayarladığınızdan emin olun.

FPS oyunlarında çok iyi değilim öğrenmeye çalışıyorum. Ama kafayı yiyorum çıkmamla herkes vuruyor. Nasıl öğrenebilirim?

Sadece oyna öyle özel bir şey yapmana gerek yok oynaya oynaya gelişeceksin. Ayrıca herkesin seni kafadan vurmasının adamların aiminin aşırı iyi olmasıyla ilgisi yok oynadıkça adamın nerede peek attığını nerede durman gerektiğini oynayarak öğreneceksin.

800 dpi 0.31 sens
Hocam bu değerler benimkiyle ve genel iyi oyuncularla yakın gibi görünüyor.
Önemli olan sakin olmanın yanında reflekslerinizin tutarlı olması ve önceden olacakları tahmin edebilmeniz. Örneği bir yere aim koyduğunuzda adam oradan koşarak da çıkabilir, ufacık kafasını çıkararak aiminizin bir tık dışında da kalabilir veya tam üstüne de denk gelebilir. Ben genelde hangisi tahminim dahilindeyse prefire one tap denemesi yaparak çıkıyorum. Her zaman tutuyor mu? Hayır ama ateş etmeyi denemesem bile o açıdan her an biri gelebilirmiş gibi shoulder peek ile bir kontrol ediyorum. Öyle kabak gibi çıkılmıyor her açıya maalesef:( Tek tek sıkmak, spray atmamak da çokomelli.

Hocam bu değerler benimkiyle ve genel iyi oyuncularla yakın gibi görünüyor.
Önemli olan sakin olmanın yanında reflekslerinizin tutarlı olması ve önceden olacakları tahmin edebilmeniz. Örneği bir yere aim koyduğunuzda adam oradan koşarak da çıkabilir, ufacık kafasını çıkararak aiminizin bir tık dışında da kalabilir veya tam üstüne de denk gelebilir. Ben genelde hangisi tahminim dahilindeyse prefire one tap denemesi yaparak çıkıyorum. Her zaman tutuyor mu? Hayır ama ateş etmeyi denemesem bile o açıdan her an biri gelebilirmiş gibi shoulder peek ile bir kontrol ediyorum. Öyle kabak gibi çıkılmıyor her açıya maalesef:( Tek tek sıkmak, spray atmamak da çokomelli.
ates ederken spray atiyorum eskiden csgo oynuyordum. nasil aliskanlik edebilirim tek tek sikmayi?

ates ederken spray atiyorum eskiden csgo oynuyordum. nasil aliskanlik edebilirim tek tek sikmayi?
Ben eskiden 2 ayakta (sağ, sol) 1 çömelerek (ctrl) ateş etmeyi ritim halinde alışkanlık edinmiştim :) Tık tık , ayakta, tık, ctrl ile şeklinde. Deneyerek alışabilirsiniz insan ritimle her şeyi yapıyor :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı