Vandal ve phantomu sık kullandığım için söylüyorum, bu silahlarla spray yapılıyor. Recoilleri birbirinin tamamen aynısı olmasa da ben aynı sprayi yaparak mermilerimi istediğim gibi atabiliyorum.Şuanlık verebileceğim tek tavsiye, spray yapma. Hiç bir silahın spray şekli yok. mermiler spray atarsan rastgele gidecek. CS:GO gibi değil.
Bana bayağı yaradı, sana da yarayacağına eminim.
Teşekkürler hocam yazdım bunu, yapacağım sonucunu yazarımAimlab, günlük en az 1 saat poligon ve farklı modlar. Rekabetçi girmeden önce (en az) 3 veya 4 DM atmalısın. Bu şekilde günlük 2 saat antrenman ile 1 ayda elmas veya üstü olabilirsin.
Poligon'dan alıştırma yaparak başlayın.
Aim için:
Taktikler için bu kanalı izleyin hocam birden fazla videosu var oynayacağınız karakteri içerenleri izleyebilirsiniz.
Radiant nasıl düşünür serilerine bakın hocam 6 tane videosu var 6.yı bırakıyorum.
Hocam çıktığından beri oynayıp da demir olan arkadaşlarım var. Yani taktik ve çalışma olmadan olmuyor. Aimlab'i duymuştum hocam, teşekkür ederim bakayım.Daha çok oynayarak daha iyi oynayabilirsin Aimlab'de çok işe yarıyor.
Hocam zamanında CS falan da oynadım ama çok oldu bırakalı. Teşekkür ederim önerilerin için, uygulayacağımR6S dışında bir FPS oyunu oynamadığını varsayarak sana şu taktikleri verebilirim;
Kendine uygun bir nişangah ve fare hassasiyeti bulmalısın, bunun için oyundaki alıştırma poligonuna girip oyunun menüsünden biraz ayar yapmanı öneririm.
Kendine uygun ayarları bulduktan sonra oyunun silah mekaniklerini çözmen için poligonda her silahta biraz alıştırma yapmanı öneririm, silah mekaniklerini az çok anladıktan sonra normal maç girersin.
Normal maç girdikten sonra nişangahın her zaman adamın kafa izasında olsun, vereceğim taktikler bu kadardı![]()
1v9 çarları var ya hocam o halledilir bir şekil.Cypher mesela.ne kadar iyi oynarsan oyna takımın kötüyse rank atlayamazsın![]()
Rica ederim hocam.Özellikle 7 Günde aim videosunu ve Loopy Radiant nasıl düşünürü dikkatle izleyin çok iyi videolar.Çok teşekkür ederim hocam aradığım tarz cevaptı.
Teşekkürler hocam yazdım bunu, yapacağım sonucunu yazarım.
Çok teşekkürler hocam tam aradığım cevap.
Hocam çıktığından beri oynayıp da demir olan arkadaşlarım var. Yani taktik ve çalışma olmadan olmuyor. Aimlab'i duymuştum hocam, teşekkür ederim bakayım.
Hocam zamanında CS falan da oynadım ama çok oldu bırakalı. Teşekkür ederim önerilerin için, uygulayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.