Valorant nasıl daha iyi oynanır?

mefeeee

Centipat
Daha fazla  
6-7 sene CS oynadıktan sonra Valorant'a geçtim. FACEIT 8 level olmama rağmen Valorant'ta altından yukarıya çıkamıyorum. Saçma saçma vuruşlar, skiller bir türlü alışamadım. Nasıl daha iyi oynayabilirim? Sinirden kafayı yemek üzereyim.

6-7 sene CS oynadıktan sonra Valorant'a geçtim. FACEIT 8 level olmama rağmen Valorant'ta altından yukarıya çıkamıyorum. Saçma saçma vuruşlar, skiller bir türlü alışamadım. Nasıl daha iyi oynayabilirim? Sinirden kafayı yemek üzereyim.

CS'den gecince alismasi bayağı bir zor, eger iyi olmak istiyorsan alistirma bolumunde sık sık skill atma hareket ederken aim alma vs. dene daha iyi hale gelirsin.

Skillere bir CS oyuncusu olarak alışamamış olman normal bir pratik yaparak Poligon girerek alisabilirsin aimin için ise her gün DM girebilir ve gene Poligon'da antrenman yapabilirsin bol bol oynadıkça gelişiyor

Bana kalırsa CS varken Valorant oynama ama yine de oynayacağım diyorsan oyunun antrenman modunda biraz çalış ve aim de eksiklik his ediyorsan düzenli aimlabs kullan.

Bana kalırsa CS varken Valorant oynama ama yine de oynayacağım diyorsan oyunun antrenman modunda biraz çalış ve aim de eksiklik his ediyorsan düzenli aimlabs kullan.

CS'yi yıllarca çok seve seve oynadım ama artık CS:GO kadar iyi olmadığını zor da olsa kabullendim. Oyun gerçekten hiç eskisi kadar akıcı ve stabil değil o yüzden Valorant'a bir şans vermek istedim. Vermeseydim keşke :D çok fena tilt oldum.

hocam cs den valo ya geçmek çok zor mesela cs de 4:3 çözünürlük yapılabiliyor ama valoda yok 4:3 den direk tam ekrana geçince zor oluyor alışılması lazım

Hocam, benimki aimim kötüydü ben genellikle Valorant'ın içerisinde bulunan alıştırma kısmında botların tarafında zoru seçip yapıyordum ve vurduğumdan daha fazla yapmaya çalışıyordum ve şu an da daha iyi oynuyorum size de öneririm.

Hocam, benimki aimim kötüydü ben genellikle Valorant'ın içerisinde bulunan alıştırma kısmında botların tarafında zoru seçip yapıyordum ve vurduğumdan daha fazla yapmaya çalışıyordum ve şu an da daha iyi oynuyorum size de öneririm.

Aimden ziyate oyun bilgisinden kaynaklandığını düşünüyorum skillerle falan, ama yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Valorant'ın rank sistemi Faceit'ten çok daha üstün olduğu için altın elonun üstüne çıkamıyorsunuz, Faceit level 8'in karşılığı zaten altın-platin elo arası. Level 10 birisi normal şartlarda en fazla yücelik eloya ulaşabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı