Çözüldü Valorant nasıl silinir?

• Konuyu başlatan BHP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.050
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BHP

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ı kayıt defteri düzenleyicisi ve Denetim Masası'ndan kaldırmaya çalıştım fakat olmadı, var mıdır kaldırmanın bir yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam şimdi yükledim. Tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 1707377
Hocam, uygulamanın kendi silme programı çıkıcak o şekilde kaldırdıktan sonra Revo Uninstaller'daki tara butonuna tıklayın. Ama tarama modu makulde olsun.
Ardından, bulduğu kayıt defteri girdilerinde hepsini seç yapıp devam edin. Sonraki ekranda yine alttan tümünü seç diyip yanındaki sile dokunun.
1679230222354.png

Hocam şimdi yükledim. Tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 1707377
Hocam, uygulamanın kendi silme programı çıkıcak o şekilde kaldırdıktan sonra Revo Uninstaller'daki tara butonuna tıklayın. Ama tarama modu makulde olsun.
Ardından, bulduğu kayıt defteri girdilerinde hepsini seç yapıp devam edin. Sonraki ekranda yine alttan tümünü seç diyip yanındaki sile dokunun.

Çözüm
Arama bölümüne program ekle veya kaldır yazarak silebilirsiniz, onun dışında oyunumu bırakıyorsunuz.

Hocam zaten sorunum oradan silinmemesi dedim ya.

Hocam, uygulamanın kendi silme programı çıkacak o şekilde kaldırdıktan sonra Revo Uninstaller'daki tara butonuna tıklayın. Ama tarama modu makulde olsun.
Ardından, bulduğu kayıt defteri girdilerinde hepsini seç yapıp devam edin. Sonraki ekranda yine alttan tümünü seç deyip yanındaki sile dokunun.

Yardımın için sağ ol 👍

Hocam zaten dedim, sorunum oradan silinmemesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı