Hocam yapıyorumda One tap olayı anca cross gelirse o da zaten ilk gören alıyorsa zaten. Sprayi yukarıdan yapıyorum neredeyse 4.mermide sağa sola saçılıyor. Bunun CS:GO'daki gibi belirli bir mermi dağılımı yok mu ya.
CS:GO nasıl sprey atılır desen tamam ama Valorant'ta sprey atmaya değmez bile adam hemen ölüyor aimi olmayanlar Valorant oynuyor hiç spreyle gerek yok.
Betadan beri Valorant oynuyorum ve yemezsiniz hocam sanırım Valorant oyuncularının hemfikir olduğu tek konu aim sisteminin rezaleti adam koşa koşa hs atabiliyor ben CTRL basıp oturmuşum mermilerim alakasız yerlere gidiyor garip.
CS:GO nasıl sprey atılır desen tamam ama Valorant'ta sprey atmaya değmez bile adam hemen ölüyor aimi olmayanlar Valorant oynuyor hiç spreyle gerek yok.
Sorun bende herhalde akyi verin bana long merdivenden guz tenekisini sprayle bile alırım ama Valorant'ta nedense atamıyorum. Hatta bana göre Phantom vandaldan daha çok sekiyor. Spray yok diyorsunuz ama bana atan nasıl atıyor. Aşağı çekiyorum hemen dağılıyor mermi sağa sola.