Valorant nasıl spray atılır?

Siz bir kere yakından da One tap deneyin o zaman görürsünüz hocam.

Hocam yapıyorumda One tap olayı anca cross gelirse o da zaten ilk gören alıyorsa zaten. Sprayi yukarıdan yapıyorum neredeyse 4.mermide sağa sola saçılıyor. Bunun CS:GO'daki gibi belirli bir mermi dağılımı yok mu ya.

Ben nereden bileyim 10-20 metreyi.
Ya bir de eğilince sprayim daha beter oluyor adam bana koşarak vandal spray atıyor nasıl oluyor bu olay.
Ctrl kullanmayın öncelikle. Fakat koşarak vurma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Garip bir şekilde tutuyor. Ama çok da fazla değil.

Bu sekme olayı bir specterada olmuyor bir de ağır makinelilerde dürbün açmayınca. Dürbün açsam dert açmasam dert.
CTRL kullanmayın öncelikle. Fakat koşarak vurma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Garip bir şekilde tutuyor. Ama çok da fazla değil.

Vallahi hocam ya zıplaya zıplaya daha iyi spray atarım.

Oyunun leş mekaniği desem linç yer miyim?
Betadan beri Valorant oynuyorum ve yemezsiniz hocam sanırım Valorant oyuncularının hemfikir olduğu tek konu aim sisteminin rezaleti adam koşa koşa hs atabiliyor ben CTRL basıp oturmuşum mermilerim alakasız yerlere gidiyor garip.

CS:GO nasıl sprey atılır desen tamam ama Valorant'ta sprey atmaya değmez bile adam hemen ölüyor aimi olmayanlar Valorant oynuyor hiç spreyle gerek yok.

Sorun bende herhalde akyi verin bana long merdivenden guz tenekisini sprayle bile alırım ama Valorant'ta nedense atamıyorum. Hatta bana göre Phantom vandaldan daha çok sekiyor. Spray yok diyorsunuz ama bana atan nasıl atıyor. Aşağı çekiyorum hemen dağılıyor mermi sağa sola.
CTRL'ye basılı tut ve Aim'ini adamın boynundan göbeğine doğru çalkala.

Üsteki adam CTRL'ye basma diyor siz basın diyorsunuz ben anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı