ProfessorXQ
Hectopat
Valorantta sabit bir spray patterni yok fakat phantom silahı biraz daha uygun bu iş için. Vandal ise daha çok kafadan vurmak için ideal.
Oyunun leş mekaniği desem linç yer miyim?Ya bir de eğilince sprayim daha beter oluyor adam bana koşarak vandal spray atıyor nasıl oluyor bu olay.
Benim bildiğim asıl uzaktan One tap denemek lazım. Yakındaysa ilk cross hsdeyse atarsın yoksa spray atmak zorundasın.
Siz bir kere yakından da One tap deneyin o zaman görürsünüz hocam.
Ctrl kullanmayın öncelikle. Fakat koşarak vurma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Garip bir şekilde tutuyor. Ama çok da fazla değil.Ben nereden bileyim 10-20 metreyi.
Ya bir de eğilince sprayim daha beter oluyor adam bana koşarak vandal spray atıyor nasıl oluyor bu olay.
CTRL kullanmayın öncelikle. Fakat koşarak vurma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Garip bir şekilde tutuyor. Ama çok da fazla değil.
Betadan beri Valorant oynuyorum ve yemezsiniz hocam sanırım Valorant oyuncularının hemfikir olduğu tek konu aim sisteminin rezaleti adam koşa koşa hs atabiliyor ben CTRL basıp oturmuşum mermilerim alakasız yerlere gidiyor garip.Oyunun leş mekaniği desem linç yer miyim?
CS:GO nasıl sprey atılır desen tamam ama Valorant'ta sprey atmaya değmez bile adam hemen ölüyor aimi olmayanlar Valorant oynuyor hiç spreyle gerek yok.
CTRL'ye basılı tut ve Aim'ini adamın boynundan göbeğine doğru çalkala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.