Valorant Ne Kadar Başarılı Olur?

Çoğunuz biliyorsunuzdur Riot Games yeni oyunlar geliştirmeye başladı. Bu oyunlardan birisi de FPS oyunu olan Valorant. Kimisi grafikler kötü diyor, (Bence geliştirilecek) kimisi de oynanışı kötü diyor. Sizce Valorant CS:GO ve Overwatch gibi oyunları yenebilir mi?
Bence tutmayacak, başarısız olan oyunun tepkisi ise;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Riot Games fanboyluğu yapan kitle yüzünden belli bir oyuncu sayısına ulaşır ancak sonrası tartışılır.
Hocalarım 4 sene sonrasından geliyorum ve maalesef, oyun tuttu.

Çoğunuz biliyorsunuzdur Riot Games yeni oyunlar geliştirmeye başladı. Bu oyunlardan birisi de FPS oyunu olan Valorant. Kimisi grafikler kötü diyor, (Bence geliştirilecek) kimisi de oynanışı kötü diyor. Sizce Valorant CS:GO ve Overwatch gibi oyunları yenebilir mi?
Valorant çocuk oyunu gibi, grafik resim anime gibi, sahiden niçin seviliyor?

Valorant çocuk oyunu gibi, grafik resim anime gibi, sahiden niçin seviliyor?

CS2 attım birkaç el Valorant geçtim normalde aşırı Valorant oynayan biriyim ama CS2 çok daha iyi be.

Hocalarım 4 sene sonrasından geliyorum ve maalesef, oyun tuttu.
Twitch, Kick tarzı platformlardaki izlenmelerine bakabilirsin. Geçici Hype almak ile tutmak arasında fark var. Riot'un kaliteli iş yapsa da süreklilik sağlama konusunda çok başarısız olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı