Valorant neden anlayışsız?

Mevobroo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda 2. el sistem satın aldım. Valorant'ta her oyunun ortasında VAL5 verip hesapları banlıyordu. Riot'a ticket attığımda ise cihaz banı olduığunu söylediler. Kendilerine sistemi yeni aldığıma dair kanıtlar iletmeme rağmen kaldırmadılar. Riot Games neden bu kadar anlayışsız bu konuda? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü her şeyi yapmış olabilirsin (diye düşünüyorlar). Belki de onları kandırıyorsun diye düşünürler nereden bilecekler ki banını açtırmak için her şeyi yapabilecek elemanlar var.

Yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Başka bir örnek olarak hesabını çaldırırsanız ve ban yerse, bunu kanıtlasanız dahi açılmaz. Hesabın sorumluluğunun size ait olduğunu söylerler. Sonuçta ban size değil, hesabınıza atılıyor. Bu örnekte de cihaza atılmış bir ban söz konusu. Kimin kullandığının bir önemi yok neticede.

Siz de karşı hamle yapıp böyle anlayışsız firmaya ait bir oyunu oynamayın derim. Zaten oynayanların da pek hakkında olumlu konuştuğunu duymadım.

Yapacak pek bir şey yok netice de kuralları bu saçma olsa bile bekleyeceğiz verdikleri tarihe kadar sağlık olsun.

Yardımcı olacaklarını zannetmiyorum. Başka bir örnek olarak hesabını çaldırırsanız ve ban yerse, bunu kanıtlasanız dahi açılmaz. Hesabın sorumluluğunun size ait olduğunu söylerler. Sonuçta ban size değil, hesabınıza atılıyor. Bu örnekte de cihaza atılmış bir ban söz konusu. Kimin kullandığının bir önemi yok neticede.

Hayırlısı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı