Valorant neden böyle?

hiresss

Decapat
Daha fazla  
Bu oyunu nereden baksanız ilk çıktığı zamanlardan beri oynuyorum, fakat gerçekten artık bunları yazmak istedim. Koskoca Riot Games'in bu kadar bütçeyle çok büyük kitlelere hitap eden oyunu neden bu kadar kötü?

İlk çıktığı zamandan beri oyuna kaç tane skin seti ve etkinlik setleri getirdiler fakat hala günlük olarak sadece random 4 skin satın alabilme hakkınız var... Yani çok beğendiğiniz bir skini satın alabilmek için her gün oyuna girip gelmiş mi gelmemiş mi bakmanız gerekiyor.

Arayüzü hala berbat, betadan beri (7 Nisan 2020 olarak yazıyor) Birkaç renk atıp simgelerin yerlerini değiştirdiler.. Hiçbir yenilik yok.

Bu kadar skin satmalarına ve bütçe kazanmalarına rağmen hala çıkarttıkları skinler oyunun ilk çıktığı zamanlardaki Ejder koleksiyonu veya yağmacı kadar alınabilir olmuyor.

Oyunun hitbox'ları o kadar kötü ve rastgele ki düşük liglerde karşınıza gelen kişi random sıkarak kafanıza denk getirebiliyor ve ölüyorsunuz.

Silah hasarları ve sekmeleri bambaşka bir muhabbet, sprey mantığı o kadar garip ki bildiğiniz silah kendi kafasına göre davranıyor, vuruş hissi ise sadece vurduğunuzda çıkan sesten ibaret.

Son çıkan karakterlere baktığımızda büyük bir özensizlik var, bu tür bir oyunda en fazla strateji karakterlerin skilleri ve yapabilecekleri ön planda olması gerekirken Valorant'a özel aiminizin* ne kadar iyi olduğu daha önemli.

Daha sayılabilecek onlarca sorun vardır mutlaka, şu anda aklıma gelenler bunlar. Kısaca içimi bir miktar dökmek istedim, sizler de aklınıza gelen sorunları yazabilirisiniz.

Sırf Riot Games'in FPS oyunu diye bu kadar rağbet gören bu betadan hallice oyunun gerçekten daha çok geliştirilmesi gerekli fikrimce. Umarım CS2 bir an önce çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oynamayın o zaman ben CS'de Valorant'ta oynuyorum sarıyor CS'de Rus vuruyorum Valorant'ta toxic delirtiyorum terapi gibi.

CS bitti dediler, bütün CS'de yok olup tutanamayan aimdll, russz, aslan gibi oyuncular Valorant'a geçti. Oyuna kötü diyenleri linçlediler, CS oynamayan kişiler bile CS'de prime almayıp CS'de çok hile var diye yorumlar atıyor. 8 yaşındaki çocuk bile Valorant maçınıza gelebiliyor. Smurf desen var, toxic desen hayli hayli var. Ciddi FPS oyununda "Ow yeah, canavar geliyor!" diye replik var. İstediğimiz skinlerin aylarca mağazaya gelmesini bekliyoruz. Pixeller satılamıyor, karşılıksız para ödüyoruz. Saçma sapan bir oyun.

Marketten günlük skin alma olayı belki oyuncuları oyunda tutmak için yapılmıştır. Uzun süre Valorant oynamış bir insan olarak oyunu bırakıp başka oyuna geçiş yaptığımda gelen yaşam enerjisi ve hayattan zevk almak hoş bir şey bu yüzden Valorant'yu bırakıp başka rekabetçi oyunlara yönelmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Örnek vermemi istersen Rainbow Six: Siege önerebilirim bence TR de çok bilinen ve oynanılan bir oyun değil fakat cidden oldukca zevkli ve kaliteli bir oyun.

Ben csde rank yükselmek için 300 tl para vermek zorunda olduğum için cs yerine valorantu daha çok seviyorum.
Valorant'ta da oyundan keyif alabilmek için skinler tercih ediliyor ve 300 tl den çok daha fazla bir fiyatlandırmaya sahip hepsi, ek olarak satılamıyor, takas edilemiyor. Bunun yerine 300 tl'ye akıl sağlığı satın almayı tercih ederim.

İlk çıktığı zamandan beri oyuna kaç tane skin seti ve etkinlik setleri getirdiler fakat hala günlük olarak sadece random 4 skin satın alabilme hakkınız var... Yani çok beğendiğiniz bir skini satın alabilmek için her gün oyuna girip gelmiş mi gelmemiş mi bakmanız gerekiyor.
Bu sefer LoL'den farklı bir yöntem denemişler. Örnek veriyorum Yağmacı Karambit almak istiyorsun, hesabına VP çektin ve her gün mağazaya o bıçak gelmiş mi diye bakıyorsun. Bir gün bir bakmışsın mağazana istediğin başka bir skin gelmiş. Hazır gelmişken onu da alayım diyorsun, ne de olsa o skin kim bilir ne zaman tekrar mağazana gelir. Yeni aldığın skin yüzünden VP miktarın azalıyor ve bir sonraki satın alımın için biraz daha VP alman gerekiyor. Bu süreçte ise mağazaya bakacaksın diye her gün oyuna giriyorsun, oynamak için girmesen bile belki bir arkadaşını görüp belki de canın istediği için hazır girmişten bir maç oynuyorsun. Mağaza tarafında Fortnite gibi "akıl oyunları" yapmaya çalışmışlar.
Bu arada oyuna girmeden mağazanızı kontrol etmenize yarayan uygulamalar vardı sanırım ama şifrenizi falan vermeniz gerekiyormuş, bence gereksiz.

Ben CS'de rank yükselmek için 300 TL para vermek zorunda olduğum için CS yerine Valorant'u daha çok seviyorum.

Dostum zaten düşürdüğün kasalar ile parasını çıkartıyorsun Valorant'ta bir skine 300TL vereceğine CS:GO seçkine 275TL para ver hem parasını çıkartırsın hem de oyundan zevk alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı