Valorant neden oynanmaz?

Rage ile atılmış yarı haklı konu. Optimizasyonu gayet iyi. Oyunlarda silahlar kısıtlı olduğuna kesinlikle katılmıyorum. Bu CS'de sadece keleş ve M4 oynuyorlar demekle aynı şey. Oyunda sprey olmadığı doğru. Oyuncu kalitesine de hak veriyorum. Harita da kötü ve buglar sık oluyor.

Keşke yazının sonunu okusaydınız. CS oynamıyorum ve savunmadım. Sadece Valorant'ın gerçekten kötü bir oyun olduğunu söyledim.

O ZMN Valorant yerine CS'yi kotuleyecek bir konu da açsaydiniz. 8 aylık çok oyunculu bir oyundan fazla beklentiniz var. Her şey zamanla oturur. Sonuçta bu hikaye oyunu değil kusursuz çıkması gerekmiyor.

O ZMN Valorant yerine CS'yi kotuleyecek bir konu da açsaydiniz. 8 aylık çok oyunculu bir oyundan fazla beklentiniz var. Her şey zamanla oturur. Sonuçta bu hikaye oyunu değil kusursuz çıkması gerekmiyor.
CS'yi 70 saat oynamadım ve sevmiyorum o yüzden bir konu açmadım .

çok doğru ben hatta bir hata alıyordum hala alıyorum riot desteğe 10 defa yazdım çözüceğiz diyip geçiştirdiler 5 ay oldu hala çözüceğiz yeni güncellemede çözüceğiz diyorlar

Vanguard anti-hile sistemi gibi iyi bir sistem gelirse ve Valorant'taki bazı özellikler CS'ye gelirse ve Türkiye sunucusu açılırsa Valorant diye bir oyun kalmaz.

Katılıyorum.

Genelde herkesin sorunu toxic oyuncular. Frankfurt serverinde oynayabilirsiniz.

CS:GO oynayıp kanser olacağıma Valorant oynayıp kanser olurum. CS:GO'da fazlaca hile var ve habire konuşan Ruslar maçlarda çoğunlukta. Valorantta böyle şeyler yok en azından.
oyunda susturma var 40 saatim olduğu halde söylüyorum hileciyi reportla güven faktörü artar daha az toxic hileci smurf gelir basit

Hocam makale için teşekkür ederim resmen oyun hakkında ki düşüncelerimiz aynı. Ben Full HD'de de düşük te de aynı FPS alıyorum. Sistemim o kadar kötü değil oyunu en kötü 80 FPS açar ama 40 civarında GTA 5'te bile 60'ta kaldığı zmanlar oluyordu. Bir hevesle 2 Haziran'ı bekledim ama çok pişmanım hayatta oynanmam. Tekrardan herkese çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…