Valorant neden seviliyor?

esatyldz

Femtopat
Daha fazla  
Neredeyse tüm hikayeli oyunları oynadığımdan ve CS:GO oynamaktan sıkıldığım için Valorant'a başladım 2 hafta olmasına rağmen oyuna bir türlü ısınamadım oyun mekanikleri rezalet Shift basarken bile adam vurmak imkansız ya eğilirsiniz ya da sabit durmanız lazım ayrıca bilinen silahlara saçma sapan isimler takmaları garip geldi. Ajanlar ise saçmalık çatışmaya giriyorum herkes özel gücünü, ultisini atıyor ne olduğunu anlamadan ölmüş oluyorum. Kitlesi bir o kadar toksik ve egolu yaş ortalaması 10'dan başlar zaten. Grafikleri ise fullememe rağmen çocukça geliyor. Tek sevdiğim özelliği oyunun P2W olmaması zaten Riot böyle çılgınca animasyonları, efektleri sever ama bana çok fazla geldi. Merak ettiğim şey ise bu oyunu gerçekten sıkılmadan severek oynayan var mı?

Basit ve sistem gereksinimleri düşük.

Çocuk oyunu. Yarısını çocuklar oynuyor. Oyun çok kolay.

Merak ettiğim şey ise bu oyunu gerçekten sıkılmadan severek oynayan var mı?
PC kötü olduğu için internet kafeye gidiyorum. 2 el atıyorum, yetiyor bana. Bağımlılık yapacak bir oyun olarak görmüyorum. P2W olmaması ayrı güzel. Bağımlısı olan vardır. Benim için sıkıntı yok.

Oyun mantığını ne kadar sevmesemde farklı ve kaliteli bir oyun çıktığında hele o oyun sürekli güncelleme alıyorsa o oyun ne olursa olsun CS tarzıysa tutuyor :D

Neredeyse tüm hikayeli oyunları oynadığımdan ve CS:GO oynamaktan sıkıldığım için Valorant'a başladım 2 hafta olmasına rağmen oyuna bir türlü ısınamadım oyun mekanikleri rezalet Shift basarken bile adam vurmak imkansız ya eğilirsiniz ya da sabit durmanız lazım ayrıca bilinen silahlara saçma sapan isimler takmaları garip geldi. Ajanlar ise saçmalık çatışmaya giriyorum herkes özel gücünü, ultisini atıyor ne olduğunu anlamadan ölmüş oluyorum. Kitlesi bir o kadar toksik ve egolu yaş ortalaması 10'dan başlar zaten. Grafikleri ise fullememe rağmen çocukça geliyor. Tek sevdiğim özelliği oyunun P2W olmaması zaten Riot böyle çılgınca animasyonları, efektleri sever ama bana çok fazla geldi. Merak ettiğim şey ise bu oyunu gerçekten sıkılmadan severek oynayan var mı?

İnsanlar değişiklik arıyor bende çok CS severim ama ara sıra Valorant girmek bozmaz kitlesi toksik çok çoluk çocuk ve ergen dolu toksik olmalarının nedeni oyunu iyi oynadığı için kendini üstün sanması ama sevilme nedeni daha farklı oynanışı var yetenekler ile daha ilgi çekici olabiliyor sadece adam vurmaktan farklı olarak bir şeyler de yapabiliyorsun iyi takım gelirse takım oyunu ile güzel bir maç geçebiliyor tabii sinir hastası olmak içinde birebir oyunun zorluğuna gelirsek dereceli maçta smurf gelmedikçe herkes seninle aynı derecede kötü olur yani kendini oynayarak geliştirirsin.

Valorant'ın popülerliğinin temel sebebi, basitliği. Oyunu öğrenmek ve keyif almak için harita ezberlemenize veya sprey kontrolü gibi karmaşık mekanikler öğrenmenize gerek yok.

Oyun size ne yapmanız gerektiğini açıkça söylüyor. Örneğin, bomba yerleştirildiğinde ve son hayatta kalan siz olduğunuzda size bildiriyor. Bu sayede yeni oyuncular bile oyuna kolayca dahil olabiliyor ve eğlenebiliyor.

Valorant'ın basitliği, oyunu her yaştan oyuncu için erişilebilir hale getiriyor. Bu da oyunun daha fazla oynanmasına ve geniş bir kitleye ulaşmasına katkıda bulunuyor.

163 levelim. 2021'den beri oynuyorum. CS2 kaldırmayan sistemim bunu kaldırıyor ve evet yaş ortalaması 10. Ben 16 olacağım ve çocuk sayısı aşırı fazla. Sanki eskiden daha büyük insanlar gelirdi. Şimdi yoklar. Hepsi CS2 de. Ben CS2'ye alışamadım da. Zor yani. CS:GO oynanışı kolaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı