İsmail fatih
Centipat
Daha fazla
Ben yakın zamanda Valorant'a başladım iyi bir laptopum var. Başlarda düşük ayarlarda duvara baktığımda 400 FPS'i görüyordum (Ekran kartı: RTX3050) sonra NVIDIA denetim masasını yükledim. Yükledikten sonra NVIDIA denetim masasında düşey senkronizasyon ve maksimum kare hızı kapalı Valorant tada FPS kısıtlama ayarlarının hepsi kapalı olmasına rağmen sabit 60FPS alıyordum. Bir süre idare ettim ama bugün 30 FPS sabit kaldı oyun kasmaya başladı bende sinirlenip sorunun NVIDIA Denetim Masası'ndan kaynaklı olduğunu düşünüp maçta iken denetim masasını sildim ardından Valorant dondu ve ekran kartı çöktü uyarısı aldım Alt+Tab veya alt+F4 atamıyordum sonra laptopu yeniden başlattım Valorant girdiğimde eskisinden farklı olarak 150 FPS'i zor görüyordum hatta çoğunlukla 30 FPS'e düşüp 4 5 sn 30 FPS civarlarında alımaya başladı birkaç işlem yaptım, FPS'i 200 250 civarı yükseltmeyi başardım ama eskisi gibi duvara baktığımda 400 FPS'e yaklsşamamaya başladım. Sorun neden kaynaklı acaba veya çözümü nedir yardım eder isiniz?
İşletim sistemi Windows 10 yanlış seçtim.
İşletim sistemi Windows 10 yanlış seçtim.