Valorant OBS yayını için i3 4170 sisteme yükseltme önerisi

ahmetokan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle sistemim bu:
GTX 550 Ti.
8 GB RAM.
Intel(R) Core(tm) i3-4170 CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz.
Şimdi soruna gelelim. Valorant canlı yayını yapmak istiyorum yayın başlatmadan önce Valorant en düşük ayarlar 100 120 arası FPS alıyorum yayın açtığımda bu 40 FPS çoğunlukla da 30 FPS düşüyor yani oynanmıyor çok kasıyor, ben de PC yükselteceğim de, RAM mi almalıyım FPS yükseltmek için yoksa ekran kartı veya işlemci mi? Hangisini önerirsiniz, bildiğiniz varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle sistemim bu:
GTX 550 Ti.
8 GB RAM.
Intel(R) Core(tm) i3-4170 CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz.
Şimdi soruna gelelim. Valorant canlı yayını yapmak istiyorum yayın başlatmadan önce Valorant en düşük ayarlar 100 120 arası FPS alıyorum yayın açtığımda bu 40 FPS çoğunlukla da 30 FPS düşüyor yani oynanmıyor çok kasıyor, ben de PC yükselteceğim de, RAM mi almalıyım FPS yükseltmek için yoksa ekran kartı veya işlemci mi? Hangisini önerirsiniz, bildiğiniz varsa önerir misiniz?

Valorant işlemci bazlı bir oyun işlemcini yükseltmen gerek ekran kartında cok eski o kasayı satmayı deneyip hazır bir kasa alabilirsin. Paran yoksa RAM yükseltebilirsin tek.

Bütçeniz ne? Yeterince varsa yeni bir sistem alsanız / toplasanız daha iyi. Yoksa da açıkçası üçüde önemli ama işlemci ve ekran kartını güncelleseniz daha iyi olacaktır hazır bütçeniz varsa.

4. nesil i7 bile kurtarmaz yayın ve oyunu bir arada en iyisi sistemi satıp üzerine koyabilecekseniz yeni sistem almak

Işlemcinizi i5 yapmak için bile bütçe çıkmanız gerekiyor... Bu bütçeyle ancak RAM alabilirsiniz onun da FPS değerlerinize büyük bir etkisi olmaz. En fazla drop yemezsiniz. Ama pazarlık yaparsanız i5 alabilme şansınız var.

Işlemcinizi i5 yapmak için bile bütçe çıkmanız gerekiyor... Bu bütçeyle ancak RAM alabilirsiniz onun da FPS değerlerinize büyük bir etkisi olmaz. En fazla drop yemezsiniz. Ama pazarlık yaparsanız i5 alabilme şansınız var.

Hangi i5 önerirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı