Valorant ortak hesap kavgası

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bundan 1,5 sene önce kuzenimle ortak bir Valorant hesabı açtık. İkimizde hesaba aynı parayı yükledik ve skinler aldık. Kuzenimin ailesi LGS'ye gireceği için bilgisayarı aldı. Bende bilgisayar vardı fakat hiç açmıyor gibi bir şeydim. Zaten Valorant'ı da tek başıma olduğum için açmıyordum. Bu süreçte ben hesaba tekrardan para yükledim ve skin aldım kuzenime de sende para yükle hak geçmesin dedim fakat o yatırmamayı seçti. Şimdi 15 Haziran'da LGS bitince kuzenim PC'den uzak kaldığı için hesabı ona saldım yani Valorant gireceğimiz zaman skinli hesaba o giriyordu. Bundan 1 hafta önce falan okul açılana kadar hesapta ben oynayayım sen farklı hesaplardan oyna dedim. Fakat kendisi bir türlü hesabı salmıyor oyuna her girdiğimde maçın ortasında oluyorum. Zaten anlamadığım bir sebepten benimle konuşmuyor, oyun oynarken çağırmıyor, küs olduğumuz insanlarla oyun giriyor. Bugün tekrardan hesaba girdim yine maçın ortasındaydı. Aradı beni konuşurken o zaman paramı ver ben çıkayım hesaptan falan diyor. Sadece kim haklı kim haksız onu soruyorum. Bu başlığı ona da atacağım.

Kuzeniniz para yatırmak zorunda değildi,daha önce ikiniz yatırdınız bitti. Çocuğun hesaptan çıkmasını istiyorsan parasını vereceksin. İstediği kişilerle oynar hesap onada ait.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı