Valorant oynamaya değer mi?

Yüksek rank aralığında kitle o kadar kötü değil. Bunu diyen arkadaş muhtemeldir ki yüksek rank aralığında oynuyordur. Düşük rank aralıklarında çok daha fazla toksik ve troll var.

Elmas ligine kadar çıkmıştım zamanında. Elo yüksek olmasına rağmen çok çok fazla trol geliyordu. Küfür yememek imkansızdı. Frankfurt sunucusunda eskiden çok fazla Türk yoktu fakat orayı da bastılar.

Uzun zamandır LoL oynuyorum artık sıkmaya başladı. Valorant'ta kostümler falan ucuz, güzel. Oyun kitlesi de iyi dedi bir arkadaşım. Gerçekten anlattığı gibi mi hala?
Oyun kitlesi konusunda yanlış söylemiş, onun dışında deneyebilirsiniz.

Uzun zamandır LoL oynuyorum artık sıkmaya başladı. Valorant'ta kostümler falan ucuz, güzel. Oyun kitlesi de iyi dedi bir arkadaşım. Gerçekten anlattığı gibi mi hala

Oyunun güzel olup olmaması her kişide farklılık gösterebilir. Kitle konusunda bence dedikleri kadar iyi değil fakat değişiklilik yapıp bir deneyebilirsin.

@phan metal @Gapirkont

Silah kaplaması olmadan oynanmıyor mu oyun?

Güzel kardeşim silah kaplaması olmak zorunda demiş miyim ben? Olsa daha iyi olur hem ucuz diye söylüyorum.

Yüksek rank aralığında kitle o kadar kötü değil. Bunu diyen arkadaş muhtemeldir ki yüksek rank aralığında oynuyordur. Düşük rank aralıklarında çok daha fazla toksik ve troll var.

Sordum platinmiş hocam. Başka bir arkadaşıma oyunu sordum sen yıkık bir insan değilsin yapma dedi bana. Ben 3 senedir LoL oynuyorum bu kadar abartmadım oyunu. Cidden o kadar sıkıntılı bir oyun mu Valorant'ya?

Sordum platinmiş hocam. Başka bir arkadaşıma oyunu sordum sen yıkık bir insan değilsin yapma dedi bana. Ben 3 senedir LoL oynuyorum bu kadar abartmadım oyunu. Cidden o kadar sıkıntılı bir oyun mu Valorant'ya?

Aslında 3 yıldır LoL oynuyorsanız Valorant kitlesine çabuk alışırsınız. LoL'ün tek farkı voice chat yok. Kitle aynı kitle.

Elmas ligine kadar çıkmıştım zamanında. Elo yüksek olmasına rağmen çok çok fazla trol geliyordu. Küfür yememek imkansızdı. Frankfurt sunucusunda eskiden çok fazla Türk yoktu fakat orayı da bastılar.
Elmas'a kadar çıktın da neyi yüksek elonun? Eğer immortallarla eşleşmiyorduysan hala plat-elmaslarla eşleşiyorduysan elon çok yüksek sayılmaz. MMR diye bir etken daha var ayrıca. Elmas 3 60RR bitirdim geçen sezonu, o zaman her maç immo 1-2lerle eşleşiyordum. Kötü oynadığım, rezil attığım maçlarda bile toksikle karşılaşmadım neredeyse.

Elmas'a kadar çıktın da neyi yüksek elonun? Eğer immortallarla eşleşmiyorduysan hala plat-elmaslarla eşleşiyorduysan elon çok yüksek sayılmaz. MMR diye bir etken daha var ayrıca. Elmas 3 60RR bitirdim geçen sezonu, o zaman her maç immo 1-2'lerle eşleşiyordum. Kötü oynadığım, rezil attığım maçlarda bile toksikle karşılaşmadım neredeyse.

İmmortal eloda girdiğim her maç ya karşı takımda bir tane troll oluyordu ya da bizim takımda, boostlanan veya çenesi durmadan takımı yönetip oyunu oynayamayan adamlar oluyordu sağ olsunlar oyunu bıraktım artık daha mutluyum

İmmortal eloda girdiğim her maç ya karşı takımda bir tane troll oluyordu ya da bizim takımda, boostlanan veya çenesi durmadan takımı yönetip oyunu oynayamayan adamlar oluyordu sağ olsunlar oyunu bıraktım artık daha mutluyum
Immo eloda da oynadım, elmas eloda da. Kötü oynayan herkese troll gözüyle bakan o kişi sensin muhtemelen.

Gerek kendi hesabımın MMR değeri olsun gerek farklı (arkadaş) hesaplarının
Hepsine Diamond 2 ve şu yeşil yeni rank 2. Kademesi olan hesaplar kullandım.
Türkiye Server rank farketmeksizin toxic arkadaşlar kabullenin şunu bak zaten toxic kitle oyunda var onun dışında da aşırı güzel mekanikleri VS yok. Ama egleneceksen gir 5 kişi oyna, eğlen çık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı