Valorant oynamaya devam etmeli miyim?

Amaç eğlenmek eğer ki oyundan zevk heves alamıyorsanız bırakın bir faydası yok.
Oyundan inanılmaz zevk alıyorum ama oyunu okuyamıyorum. Zamanla gelişir herhalde. Düşük ranklı arkadaşlar da olduğu için 2-3 el adam vuramayınca küfürlere başlıyorlar moral falan tamamen gidiyor.
Aga sensitivity'yi kademeli olarak düşür. Böylece crosshair'i sürekli yukarıda tutacaksın. Kafa hizasında yani. Bu da hs atma ihtimalini arttıracak ancak zamanla daha büyük bir mousepad alman gerekebilir çünkü geniş bir yüzeyde hareket ettireceksin mouse'yi.
Bilmiyordum, teşekkürler.
Spray yapmayı öğren YouTube'da bir sürü video var.
Rakiple karşılaşınca spray yapmak aklıma gelmiyor.
Gelişme katedemiyorsanız yanlış antrenman yapıyorsunuz demektir.
Günde 15 DK ile geliştirilecek iş değil aim. Ben Plat 2 seviyesinden sebebinin aimim olduğunu farkettim. Şimdi neredeyse her gün girip en az 40 DK antrenman yapıyorum ardından 2 el ölüm maçı giriyorum sonra 2 el spike rush oynuyorum. Ardından rekabetçi maçıma giriyorum.
Oynadığınız karakterlerin skillerini düzgün kullanmayı da öğrenmeniz gerekli. Youtube rehber videolarını falan izleyebilirsiniz.
Her oyunu gelişemiyorum diye bırakacaksanız hiç bir oyuna başlamayın derim. Çünkü herkes anasının karnından immortal olarak çıkmıyor. :D
En önemli şey zevk almanız. Zevk almıyorsanız direkt bırakın. Ya da eğlencesine arasıra dereceli girin.
Ben eskiden 7/24 CS oynardım Nova 4 üstüne çıkamadım şimdi haftada 4-5 el atıyorum DMG'nin bir alt rütbesindeyim. Yani bazen bir şeyi ciddiye almadığın zaman daha iyi oynuyorsun.
Keşke zamanında CS oynasaymışım. Valorant'a başladığımda koşarak falan vurmaya çalışıyordum. Şimdi biraz olsun düzelttim. Galiba yenile yenile öğreneceğim.

Oyundan inanılmaz zevk alıyorum ama oyunu okuyamıyorum. Zamanla gelişir herhalde. Düşük ranklı arkadaşlar da olduğu için 2-3 el adam vuramayınca küfürlere başlıyorlar moral falan tamamen gidiyor.

Bilmiyordum, teşekkürler.

Rakiple karşılaşınca spray yapmak aklıma gelmiyor.

Keşke zamanında CS oynasaymışım. Valorant'a başladığımda koşarak falan vurmaya çalışıyordum. Şimdi biraz olsun düzelttim. Galiba yenile yenile öğreneceğim.

Küfürü falan takma çok nomal böyle oyunlarda oynaya oynaya alışırsın zamanla.

Arkadaşlar 2-3 ay Zula, şimdi de 3 aydır Valorant oynuyorum fakat gelişemiyorum. Rankım bronz 2-3, Silver 1'de gidip geliyor. Aim'im hiç iyi değil, poligona girip antrenman falan da yapıyorum sanki hiçbir gelişme yok gibi geliyor. Twitch'teki bir yayıncı elmas 3 ama 300 saat CS:GO geçmişi olduğunu söyledi. Sizce devam etmeli miyim, zamanla gelişir miyim?
Kardeşim benim hiç PC-FPS oyunu geçmişim yoktu. Pc alır almaz Valorant'a başladım. Oynaya oynaya gelişeceksin ben şuan gold 2 yim.

Cs'ye falan ilk başladığımda ben de öyleydim.Benim de rankım silver şu an Valorantta ama yine de aim olarak fena değilim o da cs sayesinde oynamaya devam ettikce alışırsın.Ha bir de Steam'de aimlab diye bi program var free indir onda çalış(Valorantta ki hassasiyet ayarını falan ayarlamayı unutma)ben faydasını gördüm

Arkadaşlar 2-3 ay Zula, şimdi de 3 aydır Valorant oynuyorum fakat gelişemiyorum. Rankım bronz 2-3, Silver 1'de gidip geliyor. Aim'im hiç iyi değil, poligona girip antrenman falan da yapıyorum sanki hiçbir gelişme yok gibi geliyor. Twitch'teki bir yayıncı elmas 3 ama 300 saat CS:GO geçmişi olduğunu söyledi. Sizce devam etmeli miyim, zamanla gelişir miyim?

Yakında yeni bölüm geliyor o zaman ranklar sıfırlanacak, bekle ve tekrar dene. Valorant herkesin oynayabileceği bir oyun. Ek olarak Zula gibi P2W bir oyun değil.

Knk poligonlarda cidden zor eğitimler var helian tv de video atmıştı o eğitimi onu filan yap gelişmek istiyosan o şekilde gelişirsin oynaeken zevk alıyosan oyna alamıyosan bi arklarınla oynamayı dene ama trayhard oynayanlarla değil zevk için oynayanlarla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı