Titanfall ?Valorant FPS oyunlarının yüz karasıdır bir karakter uçmamalı veya roket gibi op şeyler atmamalı bence.
Hocam neye göre kolay diyorlar? Fizikleri çok farklı. Ben biraz CS girip sprey atınca Valoranta geçtiğim zaman oynayamıyorum. Yeniden alışmam gerekiyor.Var, bütün CS'ci arkadaşlarım oraya geçti çünkü CS'den sonra Valorant'ın daha kolay geldiğini söylüyorlar. Ben ise hayatımda bir daha Riot oyunu oynayacağımı düşünmüyorum.
Ben hiç oynamadım şimdi başlasam da geç kaldığımı düşünüyorum. Kime sorsam da oynuyor. Peki oynamayan var mı?
Titanfall?
CS'den sonra girince zor gelir tabi çünkü spray yapmaya çalışıyorsun otomatik olarak.Hocam neye göre kolay diyorlar? Fizikleri çok farklı. Ben biraz CS girip sprey atınca Valoranta geçtiğim zaman oynayamıyorum. Yeniden alışmam gerekiyor.
Titanfall zaten robot oyunu gibi bir şey oyunun mantığı o fakat Valorant CS'nin büyülü versiyonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.