Valorant oynamayan var mı?

Tarzım değil gibi, CS'nin sağladığı basitliği sağlayamıyor.
Her heroya hakim olana kadar vakit geçirmek istemiyorum. CS daha tatlı bu konularda. Adamdan ziyade map öğrenmek daha kolay.
Ben girdiğimde ajanların bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Rainbow Six Siege oyununda da operatör var fakat bu kadar etkili değiller.

Hiçbir zaman oynamadım Rainbow daha iyi bence.
Rainbow gelen güncellemeler (sezonlar) ile çok bozuldu. Keşke ara verselerdi.

Ben girdiğimde ajanların bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununda da operatör var fakat bu kadar etkili değiller.

Rainbow gelen güncellemeler (sezonlar) ile çok bozuldu. Keşke ara verselerdi.

Eve o yönde içinden geçtiler oyunun ama yine arkadaşlarla oynanayabilir.

Hocam neye göre kolay diyorlar? Fizikleri çok farklı. Ben biraz CS girip sprey atınca Valoranta geçtiğim zaman oynayamıyorum. Yeniden alışmam gerekiyor.
Neden kolay dediklerini sormadım açıkçası, sadece öyle diyip durduklarını biliyorum. Sanırım spray olayının olmamasından dolayı öyle diyorlar. Mermi sıktığın yere gittiği için geriye kalan tek şey haritaları ve karakterleri öğrenmek. Spray pattern'i ezberlemene gerek kalmıyor. Dışarıdan bakan biri olarak böyle gözlemledim, söylediklerim yanlış olabilir daha önce Valorant oynamadım çünkü.

Oynuyorum bugün 20 level oldu yavaştan eğlencesine.
Eğlencesine dediğime bakmayın çocuk çoluk çok fazla ilk birkaç tur bakıyorum iyi oynuyorlarsa elimden geleni yapıyorum ha yok dalgaya alıyorlarsa bende sallıyorum diğer türlü çekilecek oyun değil cs go dan beter

Neden kolay dediklerini sormadım açıkçası, sadece öyle diyip durduklarını biliyorum. Sanırım spray olayının olmamasından dolayı öyle diyorlar. Mermi sıktığın yere gittiği için geriye kalan tek şey haritaları ve karakterleri öğrenmek. Spray pattern'i ezberlemene gerek kalmıyor. Dışarıdan bakan biri olarak böyle gözlemledim, söylediklerim yanlış olabilir daha önce Valorant oynamadım çünkü.
Evet hocam mermi sıktığımız yere gidiyor. Sağ sol kaçış yöntemi çok işe yarıyor o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı