Valorant oynamayın

Riot oyunlarının kitlesi kanser oluyor maalesef.
Sanki alternatiflerinin çok iyi. :D Türklerin olduğu bir oyunun kitlesinin kanser olmaması mümkün değil. Türk varsa, toksik %1000000 vardır.
Ruslar en azından maç almamıza engel olmuyor, eğer onlar gibi sende troll olursan seninle anlaşıp Win alıyorsunuz.
Tabii canım. Sinirlenirlerse kafana sıkmıyorlar premadeler, yada maçın ortasında adamla fight atarken ayağına bilerek hit atmıyorlar falan. Kazanmakta olduğun maçtan seni kickleyemiyorlar falan yani.
 
Son düzenleme:
Tabii canım. Sinirlenirlerse kafana sıkmıyorlar premadeler, ya da maçın ortasında adamla fight atarken ayağına bilerek hit atmıyorlar falan. Kazanmakta olduğun maçtan seni kickleyemiyorlar falan yani.

Ben gerçekten anlamıyorum. Yıllardır CS:GO oynuyorum, 1200'den fazla saatim var ama bir tane şöyle bir takım denk gelmedi bana. Tek şikayetçi olduğum Ruslar İngilizce konuşmak yerine Rusça konuşuyor, bu yüzden anlaşamıyoruz. 1 kere takımdan atıldığımı, ayağıma hit atıldığını, kicklediklerini hatırlamıyorum. Ben mi çok şanslıyım, yoksa siz mi adamları tilt edip trolleniyorsunuz anlamadım. Düzgün bir şekilde oynarsanız bunları yapacaklarını sanmıyorum.
 
Ben mi çok şanslıyım, yoksa siz mi adamları tilt edip trolleniyorsunuz anlamadım.
Şanslısın muhtemelen. Yada gelen trolleri hatırlamıyorsundur. Adamları tilt edecek bir şey yapmıyorum, hayır yapsam okay derim. CS'de en yüksek MG gördüm. Oyunu bırakmama sebep olan şey, daha birinci roundda bombayı bana atan adama geri bombayı attım diye kafama sıkması olmuştu. Ondan önceki maçı kaybetmiştim. Karşımıza lemler ve supremeler gelip dağıtmıştı bizi. Zaten boktan eşleştirme için sinirliydim, üstüne bir de bu yaşanınca sinir katsayım tavana çıktı. Yine de çıkmadım oyundan devam ettik maça, oyunun ortasında eko roundda deagle çektim, deagle çekme başka bi şey al dedi. Deagle oynamak istediğim için deagle çektim. Rusça bi şeyler söyledi, İngilizce sövdü, sonra da beni bi daha öldürüp oyundan atıldı. Bende başlarım deyip kapattım bir daha da girmedim oyuna.
Atılma içinse hard carry attığım maçta 3 preye denk geldim sürekli sövüyorlardı, rounda da tek kaldım aralarında bi şey konuşuyorlar. Susun da roundu alayım dedim, aldım. 1-2 round daha alsak maç kazanacağız, 14-7 falan maç, kicklediler :D.
 
Son düzenleme:
Şanslısın muhtemelen. Ya da gelen trolleri hatırlamıyorsundur. Adamları tilt edecek bir şey yapmıyorum, hayır yapsam okay derim. CS'de en yüksek MG gördüm. Oyunu bırakmama sebep olan şey, daha birinci roundda bombayı bana atan adama geri bombayı attım diye kafama sıkması olmuştu. Ondan önceki maçı kaybetmiştim. Karşımıza lemler ve supremeler gelip dağıtmıştı bizi. Zaten boktan eşleştirme için sinirliydim, üstüne bir de bu yaşanınca sinir katsayım tavana çıktı. Yine de çıkmadım oyundan devam ettik maça, oyunun ortasında eko roundda deagle çektim, deagle çekme başka bir şey al dedi. Deagle oynamak istediğim için deagle çektim. Rusça bir şeyler söyledi, İngilizce sövdü, sonra da beni bir daha öldürüp oyundan atıldı. Bende başlarım deyip kapattım bir daha da girmedim oyuna.
Atılma içinse hard carry attığım maçta 3 preye denk geldim sürekli sövüyorlardı, rounda da tek kaldım aralarında bir şey konuşuyorlar. Susun da roundu alayım dedim, aldım. 1-2 round daha alsak maç kazanacağız, 14-7 falan maç, kicklediler :D.

Hocam troll gelse emin olun hatırlardım. Evet Rus geliyor ancak genelde 2 veya 3 kişi girdiğimiz için atma şansları olmuyor. Hiç birisiyle de tartışmadım, sadece info vermek için mikrofon basıyorum, adamlar Rusça konuşup çok fazla konuştukları için de voice_scale 0.1 yaparak oynuyorum ve sadece verdikleri infolara odaklanıyorum. Bu şekilde hiç trollenmedim. Prime ile oynuyorum ve çift keleşim.
 
Merhaba, ben Valorant'ta son 1 aydır tam kanserim. Rankım immo 3'tü 2 haftadır 1 Win alamıyorum, 1 tane bile her maç 25-30 vuruyorum insanlar birbirlerine sövüp trollüyorlar. Adam Reyna instapick atıp 2 14 gidiyor oyunu bırakıyorum. Artık oynamayın Valorant'ı verdiğiniz emekler boşa gidiyor. İmmo3'ten dia3 0 lpye düştüm. Sinirden monitörü parçalayacağım. 2 aydır emek verdiğim şey 2 haftada gitti hemen.
reis cs go varken valorant oynanmaz diye düşünüyorum
 
Bizim değil de senin oynamaman lazım artık. Ben arada 3-5 oyun atıyorum çok da keyif alıyorum, seni bu kadar sinirlendiriyorsa bırakmalısın oyunlar keyif almak için oynanır. Ne gerek var sinir strese.

Ben bi' ara beta sürecinde oynadım, aim sistemi çok kötü olduğundan direkt sildim, olmaz olsun böyle oyun, durduğun yerde artı simgesi küçücükken bir kere ateş ettim alakasız yere gitti ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı