Valorant oynamayın

Ben bi' ara beta sürecinde oynadım, aim sistemi çok kötü olduğundan direkt sildim, olmaz olsun böyle oyun, durduğun yerde artı simgesi küçücükken bir kere ateş ettim alakasız yere gitti ya.

Overwatch deneyebilirsin bana Valorant'tan daha zevkli geliyor hazır indirimi de var.
 
Oynamıyorum zaten. LoL ve Valorant'a bu zamana kadar bulaşmamış olmam büyük şans bence. CS:GO'yu da sildim birkaç ay önce, sadece arkadaşlarımla giriyordum ve grup dağıldı. Singleplayer oyunlar ve Sea of Thieves devam :D
 
Oynanmaması gereken bir oyun zaten, TR karakter getirip çocuk ve milliyetçi kitleyi kendine çekmeye çalışıyorlar. Zaten TR kitlesi 13 yaşında bayram harçlığını desenlere yatıran adamlar o yüzden fazla takmayın.
 
Size harbi diyorum geçenlerde CS'de takımıma gelen Rus yoldaşlarımla beraber pes etmeyip son ana kadar savaşıp comeback attık. Gerçekten CS hem oynanış hem kitle vb. açısından daha güzel.
 
Merhaba, ben Valorant'ta son 1 aydır tam kanserim. Rankım immo 3'tü 2 haftadır 1 Win alamıyorum, 1 tane bile her maç 25-30 vuruyorum insanlar birbirlerine sövüp trollüyorlar. Adam Reyna instapick atıp 2 14 gidiyor oyunu bırakıyorum. Artık oynamayın Valorant'ı verdiğiniz emekler boşa gidiyor. İmmo3'ten dia3 0 lpye düştüm. Sinirden monitörü parçalayacağım. 2 aydır emek verdiğim şey 2 haftada gitti hemen.

Zaten iyi bir oyun değil hatta Riot oyunlarını oynamayın.
 
CS dende kanser olduğum için Valorant'a geçmiştim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    47,8 KB · Görüntüleme: 34

Yeni konular

Geri
Yukarı