Valorant oynanır mı?

Valorant'ın güzel yanı sana çok fazla seçenek sunuyor. Mesela 1 tane flash yok 5 tane flash var ve hepsi farklı birisinde yakından görebiliyorsun birisinde hiç göremiyorsun verdiğim çok küçük bir örnek ve çoğu şeyde var anlattığım durum. Uzun zaman CS oynadım ama bu oyun ayrı bir zevk veriyor.

Doğru rapor yaparsanız rapor sistemi çalışıyor. Ben CS'de chat ban yiyen 1 tane insan görmedim. Valorant'ta insanlar ban yiyor ama işe yaramıyor. Herkes gruba davet ediyor bir anlamı kalmıyor bunu düzeltirlerse çok güzel oyun olacak.

Ekran görüntüsü 2020-09-14 134012.jpg

Herkesin fikri kendinedir ya benim fikrimde kendime :D

CS:GO ne kadar oynamayı denesem de bir türlü 1 aydan fazla oynayamadığım 1 ay geçtikten sonra aşırı sıkmaya başlayan bir oyun.

Valorant yeni olduğundan mıdır nedir. 4 Tane haritası olmasına rağmen CS:GO'dan kat kat daha iyi. Gerçi CS:GO'da da sürekli DUST2 oynuyordum orası ayrı. Ancak karakterlerin özelliklere sahip olması sanırım beni bağlayan şey oldu.

En azından denemeye değer diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı