Valorant'ta Alt Tab atınca masaustune donerken 4 5 sanıyelıgıne sıyah ekran cıkıyor. Çözümü nedır?
Valorant'ta Alt Tab atınca masaustune donerken 4 5 sanıyelıgıne sıyah ekran cıkıyor. Çözümü nedır?
evet 4:3 kullanıyorum4:3 mü?
hayır intel i5 12400fAMD mi?
nividia tarafında DSR amd tarafında VSR açık ise yapar.Valorant'ta Alt Tab atınca masaustune donerken 4 5 sanıyelıgıne sıyah ekran cıkıyor. Çözümü nedır?
işlemcini değil ekran kartını sorduevet 4:3 kullanıyorum
hayır intel i5 12400f
o nedir? nasıl kapatabılırım kapatsam ne gıbı sorunlar olurnividia tarafında DSR amd tarafında VSR açık ise yapar.
Evet 4:3 kullanıyorum
Hayır Intel i5 12400F
O nedir? Nasıl kapatabılırım kapatsam ne gıbı sorunlar olur.
sanal çözünürlük oluşturur hiçbir işe yaramaz kısaca masaüstündeki görüntü ayarı monitörün 2 k olmasa bile 2 k yapar oyunda 1080p de oynarsan alt tab atınca siyah ekran durumu yaşarsın.o nedir? nasıl kapatabılırım kapatsam ne gıbı sorunlar olur
4:3 e alıskınım 16:9 buyuk gelıyor oynıyamıyorum 4:3 oynamamak dısında care yokmu4:3 kullandığın için oluyor 16.9'a çek düzelecektir.
nasıl kapatıcamsanal çözünürlük oluşturur hiçbir işe yaramaz kısaca masaüstündeki görüntü ayarı monitörün 2 k olmasa bile 2 k yapar oyunda 1080p de oynarsan alt tab atınca siyah ekran durumu yaşarsın.
RTX 4060Ekran kartın AMD mi NVIDIA mı?
Nasıl kapatıcamsanal çözünürlük oluşturur hiçbir işe yaramaz kısaca masaüstündeki görüntü ayarı monitörün 2 k olmasa bile 2 k yapar oyunda 1080p de oynarsan alt tab atınca siyah ekran durumu yaşarsın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.