Valorant oynarken Alt Tab yapınca ekran siyah oluyor

13Sheyqia

Femtopat
Daha fazla  
Valorant'ta Alt Tab atınca masaustune donerken 4 5 sanıyelıgıne sıyah ekran cıkıyor. Çözümü nedır?

4:3 e alıskınım 16:9 buyuk gelıyor oynayamıyorum 4:3 oynamamak dısında care yok mu?

Hayır. Bir problem teşkil etmez 4:3 oynamaya devam edebilirsin sadece Alt Tab attığında gecikme olur gecikmenin sebebi ise masaüstü çözünürlüğün 16.9:1920x1080 oyunun içindeki çözünürlük ise 4:3 1440x720 olduğu için Alt Tab atınca gecikme yaşanır.

mecbur böylemi kullanıcam yanı

mecbur böylemi kullanıcam yanı
ortalama olarak 2 ay once falan oolmuyordu ama

4:3 e alıskınım 16:9 buyuk gelıyor oynayamıyorum 4:3 oynamamak dısında care yok mu?

Nasıl kapatacağım.

RTX 4060.

Nasıl kapatacağım.

Masaüstü, sağ Click. NVIDIA Denetim Masası, 3D ayarların yönetilmesi, DSR çarpanlar. Kaç X de ise üstüne tıklayıp tiki devre dışı bırakıp kaydet de.

Mecbur böyle mi kullanacağım yanı.

Ortalama olarak 2 ay once falan oolmuyordu ama.

DSR açıksa kapat daha sonra tekrar dene. 4:3 oynadığın için masaüstü çözünürlüğün ile uyuşmuyor bir nevi paket kaybı yaşıyorsun.

Sanmıyorum hocam kuvvetle muhtemel arkadaş 4:3 oynadığı için yaşıyor bu sorunu.

win 10 kullanıyorum nasıl yuklıcem

Valorant görüntü ayarlarından görüntü modunu "Tam ekran pencereli" yapın.
1920x1080 cekıyor gerı

Windows 10 kullanıyorum nasıl yükleyeceğim?

1920x1080 cekıyor gerı.

Dostum oyunu 1920x1080'e çekip Alt Tab atmayı denesen sorunun benim dediğim şekildemi yoksa farklı bir şey mi olduğunu anlayacağız aslında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…