soldierboy28 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar oynarken Alt Tab'ya da Windows attığımda PC donuyor arkada sesler geliyor ama tuştan kapatmam gerekiyor. Başka oyunlarda olmuyor galiba ne yapmalıyım? Şimdiden sağ olun.
Arkadaşlar oynarken Alt Tab'ya da Windows attığımda PC donuyor arkada sesler geliyor ama tuştan kapatmam gerekiyor. Başka oyunlarda olmuyor galiba ne yapmalıyım? Şimdiden sağ olun.
KS KS soldierboy28 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #11 TarıkLegit dedi: Hocam aynı sorun bende de vardı ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video sayesinde çözmüştüm umarım yardımcı olur. Ö Genişletmek için tıkla... fatihm00 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam devam ediyor. Artı 0 Eksi
TarıkLegit dedi: Hocam aynı sorun bende de vardı ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video sayesinde çözmüştüm umarım yardımcı olur. Ö Genişletmek için tıkla... fatihm00 dedi: Hocam çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam devam ediyor.