Çözüldü Valorant oynarken bağlantı kopuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mmyn31

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, normalde Ethernet ile bağlıyım ve hız konusunda hiçbir sorunum yok. Fakat bugün Valorant'a girdiğimde oyunda bağlantı yok diyor, sağ üsstte 2 uyarı oluyor ve hiçbir şekilde oynayamıyorum. Rakiplerde böyle bir sorun yok, server kaynaklı olduğunu düşündüm ilk başta ama poligona bile girince hareket edemiyorum. İnternet diğer her şeyde var, Google'a girebiliyorum diğer oyunları oynayabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Geç yazdım ama şu an bende de aynısı oluyor. Yardım edebilir misiniz?

Hocam ben DNS adresini 8.8.8.8 veya 4.4.4.4 yaparak çözmüştüm hatırladığım kadarıyla. Şu an farklı bir bilgisayardayım bakamıyorum ne yaptığıma bayağı olmuştu çünkü.
Modemin arkasındaki ethernet kablosuna benzer kabloyu çıkarın birkaç dk kalsın sonra geri takın ve bilgisayarlardaki ağ ayarlarını sıfırlayın.
Denedim fakat hala aynı, vallahi anlamadım kafayı yiyeceğim sabahtan beri düzelmiyor
@Yunuss0 hocam az önce baktım ve 100% paket kaybı oluyor oyunda. Bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz? Google DNS'e geçince düzeliyor falan yazmışlar. Başka oyunda da olmuyor ama anlamadım vallahi

Son düzenleme:
Hocam google a mtu değerini bulalım deyin ve adımları uygulayın mtu değerinizi değiştirin.
Denedim fakat hala aynı, vallahi anlamadım kafayı yiyeceğim sabahtan beri düzelmiyor
@Yunuss0 hocam az önce baktım ve 100% paket kaybı oluyor oyunda. Bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musunuz? Google DNS'e geçince düzeliyor falan yazmışlar. Başka oyunda da olmuyor ama anlamadım vallahi

Hocam google a mtu değerini bulalım deyin ve adımları uygulayın mtu değerinizi değiştirin.
Tamamdır yapıyorum. Ayrıca bişey farkettim oyun dün gece paket kaybı olmadan oynattı, bu sabah da aynı şekilde oynadım fakat öğle ve akşam saatlerinde hiç oynatmıyor. Acaba internetle alakalı birşey mi şüpheleniyorum ama olsa diğer oyunları da oynatmazdı diye ikilemde kalıyorum

Tamamdır yapıyorum. Ayrıca bişey farkettim oyun dün gece paket kaybı olmadan oynattı, bu sabah da aynı şekilde oynadım fakat öğle ve akşam saatlerinde hiç oynatmıyor. Acaba internetle alakalı birşey mi şüpheleniyorum ama olsa diğer oyunları da oynatmazdı diye ikilemde kalıyorum
Bende tam çözemedim değişik bi durum şuan nasıl oyun ?

Hocam yüksek ihtimal internetden kaynaklı oyunla alakalı birşey değil gibi ama aynı zamanda diğer uygulamalarda sodun olmaması da değişik. İnternetinizi kontrol ettirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı