Valorant oynarken beyaz ekran

İşletim sistemi
Windows 10

alidalmis

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
corsair 2x8 cl16 3200
Ekran kartı
geforce gtx 1650 süper gamingx msi 4gb
Anakart
TUF B450-PRO GAMİNG
İşlemci
RYZEN 7 3700X 8-CORE PROCESSOR
Sadece Valorant'ta denendi CS yüklü ancak oynamadım. MT2 ve LoL oynuyordum genelde henüz donma veya takılma yaşamadım ancak Valorant oynuyorum belli bir süre geçtikten sonra 2 ekranım da beyaz renkte oluyor. Arkadan bir süre daha ses gelmeye devam ediyor sona takılma olurmuş gibi sesler geliyor ve ekran kapanıyor. Bilgisayar çalışmaya devam ediyor daha önce yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-01-07 at 20.30.12.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-07 at 20.30.12.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 266
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Valorant'ta denendi CS yüklü ancak oynamadım. MT2 ve LoL oynuyordum genelde henüz donma veya takılma yaşamadım ancak Valorant oynuyorum belli bir süre geçtikten sonra 2 ekranım da beyaz renkte oluyor. Arkadan bir süre daha ses gelmeye devam ediyor sona takılma olurmuş gibi sesler geliyor ve ekran kapanıyor. Bilgisayar çalışmaya devam ediyor daha önce yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı acaba?

Oyunu kurduğun setup dosyasını aç, ve kur de. Oyun dosyaları doğrulayacak.

Maalesef yeterli olmadı 2 ekran olup ekran kartının kaldırmadığını düşünüyorum gereğinden fazla ısınıyor ihtimali var mıdır acaba.

Kart kaldırır kaldırmasına da Valorant'ta monitör ve çözünürlük beğenmemezlik var. Ekranı teke düşürüp dene.

Ve sıcaklık takibi yap. İşlemcin undervoltsuz ve soğutucusuz ise oda ısınıyor olabilir. Elde veri olmadan yapılacak yorum fal açmaktan farksız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı