Valorant oynarken bilgisayar 75 derece oluyor

OmrExe

Centipat
Daha fazla  
Selam. Laptop'da Valorant oynarken bilgisayarım 75 derece oluyor. Eğer yaklaşık 1.5 saat oynarsam 85 dereceyi bile görüyorum. (Max 85). Bu değerlerin aşırı olduğunu düşünüyorum. Donanımsal olarak bilgisayarı açtım. Fan da aşırı bir kir yoktu, sadece üstünde hafif bir toz vardı. O tozu sildim. Termal macunu yeniledim. Ama bu değerler sadece 3 gün kadar bir sürede normal kaldı. Yine aynı duruma geldi. Şu anda yazılımsal bir çözüm arıyorum. ( Güç Tasarrufu ayarlarından bahsetmeyin, onları tamamen hallettim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Laptop'da Valorant oynarken bilgisayarım 75 derece oluyor. Eğer yaklaşık 1.5 saat oynarsam 85 dereceyi bile görüyorum. (Max 85). Bu değerlerin aşırı olduğunu düşünüyorum. Donanımsal olarak bilgisayarı açtım. Fan da aşırı bir kir yoktu, sadece üstünde hafif bir toz vardı. O tozu sildim. Termal macunu yeniledim. Ama bu değerler sadece 3 gün kadar bir sürede normal kaldı. Yine aynı duruma geldi. Şu anda yazılımsal bir çözüm arıyorum. ( güç tasarrufu ayarlarından bahsetmeyin, onları tamamen hallettim.)

Normal sıcaklıklar ( 96 gördüm :D )

Selam. Laptop'da Valorant oynarken bilgisayarım 75 derece oluyor. Eğer yaklaşık 1.5 saat oynarsam 85 dereceyi bile görüyorum. (Max 85). Bu değerlerin aşırı olduğunu düşünüyorum. Donanımsal olarak bilgisayarı açtım. Fan da aşırı bir kir yoktu, sadece üstünde hafif bir toz vardı. O tozu sildim. Termal macunu yeniledim. Ama bu değerler sadece 3 gün kadar bir sürede normal kaldı. Yine aynı duruma geldi. Şu anda yazılımsal bir çözüm arıyorum. ( Güç Tasarrufu ayarlarından bahsetmeyin, onları tamamen hallettim.)
İdeal sıcaklık. 92 Derecede pubg oynuyorum.

Sıcaklıkların normal olmasını geçtim çok çok iyiler.

Dosya Ekleri

• IMG-20230821-WA0000.jpg
    IMG-20230821-WA0000.jpg
    231,4 KB · Görüntüleme: 44
Normalden bi tık iyi sanki sıcaklıklar. Hem laptop hemde bu sıcak havalarda.

Kral bilgisayara dokununca hissettiğim sıcaklık beni tedirgin ediyor hemen oyundan çıkıyorum. Oyundayken ki sıcaklık değerleri de bahsettiğim derecelerde. Eğer normal diyorsanız sıkıntı yok. Zaten kışın oyun oynarken 65 derece, 2 saat oynarsam 75 derece oluyordu, yaz geldi PC de kavruluyor.

Kral bilgisayara dokununca hissettiğim sıcaklık beni tedirgin ediyor hemen oyundan çıkıyorum. Oyundayken ki sıcaklık değerleri de bahsettiğim derecelerde. Eğer normal diyorsanız sıkıntı yok. Zaten kışın oyun oynarken 65 derece, 2 saat oynarsam 75 derece oluyordu, yaz geldi PC de kavruluyor.

Hocam 90'a kadar rahatlıkla oynayın ben el süremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı