Valorant oynarken bilgisayar 75 derece oluyor

Abi siz ne yaşıyorsunuz laptopta. Benim PC 78 gördüğünde sanki Sahra Çölündeymiş gibi ısındığını sanıyordum.

Abi siz ne yaşıyorsunuz laptopta. Benim PC 78 gördüğünde sanki sahra çölündeymiş gibi ısındığını sanıyordum.

O sıcaklıklara takılmayın 96 dereceyi görün bir. :D

Bende öyle hissediyorum ama normal sıcaklıklarmış 90 dereceye kadar 😬

Hocam işlemci ekran kartına göre daha fazla ısınır ekran kartı için 90 derece pek normal değil ama onu söyleyeyim.

Hocam benimki ne ki adamın attığı fotoğrafa baksana bir 105 derece diyor. Hocam bir de termal macun eskidi ondan dolayı oluyor biliyorum onu yenileyeceğim.
Laptoplarda ısı belli bir aşamayı geçtikten sonra kendini kapatma veya korumaya alma özelliği yok mu acaba? Zarar vermez mi uzun süre kullanımda falan.

O sıcaklıklara takılmayın 96 dereceyi görün bir. :D

Hocam işlemci ekran kartına göre daha fazla ısınır ekran kartı için 90 derece pek normal değil ama onu söyleyeyim.
Öyle dereceleri görmemek için sıvı soğutma almıştım 3 fanlı fakat ekran kartı devasa geldiği için ve sıvı soğutmayı normalde 2 fanlı düşünüp, indirimdeyken 3 fanlı alınca kasaya sığmadı :D

Bende öyle hissediyorum ama normal sıcaklıklarmış 90 dereceye kadar 😬
Laptop için soğutma kullanıyor musunuz acaba, etki etmiyor mudur?

Laptoplarda ısı belli bir aşamayı geçtikten sonra kendini kapatma veya korumaya alma özelliği yok mu acaba? Zarar vermez mi uzun süre kullanımda falan.

Öyle dereceleri görmemek için sıvı soğutma almıştım 3 fanlı fakat ekran kartı devasa geldiği için ve sıvı soğutmayı normalde 2 fanlı düşünüp, indirimdeyken 3 fanlı alınca kasaya sığmadı :D

Bilgisayarımda sadece 1 fan var ve o da dandik bir şey o yüzden şu vakumlu soğutucuyu aldım. Onu kullanıyorum oyunlarda.

Laptopta fan ve macun dışında bir şey kullanmıyorum hocam. Hocam laptoplarda kendini kapatma özelliği var evet çok ısınırsa otomatik kendini kapatır sorun yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı