Valorant oynarken bilgisayarda internet gitti

Duman_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilgisayarımda normal bir şekilde Valorant oynuyordum sonra birden internet PC'de tamamen gitti ancak diğer bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 30 dk boyunca düzeltmeye çalıştım düzelttim ancak bu sefer de kesik kesik oluyordu. 10 dk sonra düzeldi bende başka oyun girim derken birden Riot Games uyarı vermeye başladı hesabınıza biri giriyor diye bende hemen PC de virüs var mı diye baktım ama hiçbir şey yok internetin kesilmesi de bundan kaynaklı olabilir. PC'ye ne oldu bilmiyorum son zamanlarda hiçbir şey yüklemedim interneti çalıştırmaya çalışırken acaba bir yere otomatik olarak hesabım gitmiş olabilir mi?

Bilgisayarımda normal bir şekilde Valorant oynuyordum sonra birden internet PC'de tamamen gitti ancak diğer bilgisayarlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. 30 dk boyunca düzeltmeye çalıştım düzelttim ancak bu sefer de kesik kesik oluyordu. 10 dk sonra düzeldi bende başka oyun girim derken birden Riot Games uyarı vermeye başladı hesabınıza biri giriyor diye bende hemen PC de virüs var mı diye baktım ama hiçbir şey yok internetin kesilmesi de bundan kaynaklı olabilir. PC'ye ne oldu bilmiyorum son zamanlarda hiçbir şey yüklemedim interneti çalıştırmaya çalışırken acaba bir yere otomatik olarak hesabım gitmiş olabilir mi?

Kanka böyle düşünceğene, emin değilsen format at.

Garip, virüs taraması yapın.

Oyundan mı atıyor sen oynarken yoksa doğrudan bağlantın mı gitti uzun süre? Hesabın çalınmış olmasın veya şifreni bilen bir arkadaşın seni trollüyor olabilir mi? Ayrıca kablolu mu WiFi ile mi bağlısın?

Oyundan mı atıyor sen oynarken yoksa doğrudan bağlantın mı gitti uzun süre? Hesabın çalınmış olmasın veya şifreni bilen bir arkadaşın seni trollüyor olabilir mi? Ayrıca kablolu mu Wi-Fi ile mi bağlısın?

1- hesabım kimsede değil.
2- Ethernet kablosu.
3- hem oyudnan attı hem ani internet kesildi.
4- PC AFK iken önüme Riot hesap giriş istedi ama hesap otomatik bağlantılıydı bende girdim olay ondan sonra başladı hesaba birileri girmeye çalışıyordu ben açmadım bile sanki biri hesaba girmek için yollamış gibi.
5- ara sıra oyudan atmaya başladı böyle bir şey yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı