Valorant oynarken bir anda bir pencere açılıp kapandı

miraç olmus

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Dostlar selam, bugün Valorant oynarken bir anda bilgisayarımda bir pencere açılıp kapandı. Daha sonra da hesaplarıma erişim yapılmış; Instagram, EA, Ubisoft gibi hesaplarım etkilenmiş. Instagram ve Ubisoft hesaplarımı kurtardım ama EA hesabımı kurtaramadım. Bu virüsten nasıl kurtulurum?

Nexus moddan indirmiştim EXE dosyasıydı.

2FA ne hocam bir de VirusTotal ayrı bir antivirüs programı mı?
Tamamdır büyük ihtimalle ondan kaynaklandı. Hiç taratmadınız mı? Virüs Total virüs programı gibi değil de şöyle diyelim dosyayı atıyorsunuz bir çok av'yi kullanıp sizin yerinize taratıyor. Ama her virüsü saptayamayabilir.

Tamamdır büyük ihtimalle ondan kaynaklandı. Hiç taratmadınız mı? VirusTotal virüs programı gibi değil de şöyle diyelim dosyayı atıyorsunuz birçok Av'yi kullanıp sizin yerinize taratıyor. Ama her virüsü saptayamayabilir.

Windows Defender da tam tarama yaptırdım sorun yoktu bende normalde dikkat ediyoreum ama işte virüs girmiş demek ki daha 1 yıl bile olmadı bilgisayarı almayalı o yüzden virus portal av bunları pek anlayamıyorum kusuruma bakmayın.

Windows Defender da tam tarama yaptırdım sorun yoktu bende normalde dikkat ediyoreum ama işte virüs girmiş demek ki daha 1 yıl bile olmadı bilgisayarı almayalı o yüzden virus portal av bunları pek anlayamıyorum kusuruma bakmayın.
Hocam önemli değil zaten genelde exeli modlar virüslü olur. Bundan sonra dikkat edersiniz zaten yapcak birşey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı