Valorant oynarken düz koşunca bile ekran takılıyor

• Konuyu başlatan lilya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 961

lilya

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ekranım 144 Hz,11. nesil i7 işlemci, RTX 3060 sistemim. Bence takılması normal değil FPS 120 ortalama. Bazen anında 90'a falan düşüyor. Bu sistemle daha iyi performans almam gerekirken oyunda aim bile koyamıyorum ne yapsam tutmadı en düşük özelliklerde oynuyorum yine de takılıyor ne yapmam gerekiyor?

1696267308707.png

İşlemcinin içindeki entegre GPU'yu kullanıyorsun galiba o yüzden performans kötü.
nerden anlarım bunu

Windows 11 olduğu için olabilimaalesef 11 kullanıyorum,ama bu kadar büyük bir problem 11 den kaynaklı değildir başka oyunlarda fena değil performans çünkü

Ekran kartı sürücülerin güncel mi? NVIDIA denetim masası üzerinden en son hangi sürümü kullandığınızı iletebilir misin?
Eki Görüntüle 1965138
Yukarıdaki ev simgesine basıp karşına çıkan ekrandan sürümü görebilirsin.
1696267485173.png
bu arada ilgilendiğin için teşekkürler

Sürücünüz birkaç sürüm öncesine ait, aşağıda bıraktığım yerden güncel sürücüyü indirip kurduktan sonra tekrar deneyin;
geforce experience diye bir uygulaması var orada bir güncelleme görünüyor burdan yapsam olur mu? Yoksa linkten devam mı ediyim

Herkese merhaba, ekranım 144 Hz,11. nesil i7 işlemci, RTX 3060 sistemim. Bence takılması normal değil FPS 120 ortalama. Bazen anında 90'a falan düşüyor. Bu sistemle daha iyi performans almam gerekirken oyunda aim bile koyamıyorum ne yapsam tutmadı en düşük özelliklerde oynuyorum yine de takılıyor ne yapmam gerekiyor?

O sistemde en az 200 FPS falan almanız lazım, Windows FPS arttırma ayarları yaptınız mı? NVIDIA Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini yüksek performans yapın.

O sistemde en az 200 FPS falan almanız lazım, Windows FPS arttırma ayarları yaptınız mı? NVIDIA Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini yüksek performans yapın.
dedikleri ve kendi bildiğim heryerde yüksek performans modundaydı sizin dediğiniz yerde dengeli moddaymış şu ands birkaç değişiklik daha yapıyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00