Valorant oynarken ekran donuyor

Chegu

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
R9 280 3GB
Anakart
B150m bazooka
İşlemci
İ5-6400
Ağırlıklı olarak Valorant'ta ve birkaç kere başka oyunlarda karşılaştım. Ekran donuyor Discord'dan ses geliyor ancak klavye mouse yok. Alt Tab vesaire kullanılmıyor reset atınca düzeliyor. Bu bilgisayarımda HDD olmasından kaynaklı olabilir mi çünkü çoğunlukla %100'ü ya da 90'ı kullanılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağırlıklı olarak Valorant'ta ve birkaç kere başka oyunlarda karşılaştım. Ekran donuyor Discord'dan ses geliyor ancak klavye mouse yok. Alt Tab vesaire kullanılmıyor reset atınca düzeliyor. Bu bilgisayarımda HDD olmasından kaynaklı olabilir mi çünkü çoğunlukla %100'ü ya da 90'ı kullanılıyor.

Dostum aynısı bende oluyordu reset atmadan çıkamıyordum ekrandan ama çözümünü bulamadım bir türlü sonradan kendiliğinden çözüldü büyük ihtimalle HDD'den dolayı çünkü formatladim tekrar denedim aynı hatayı alıyordum.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Benim hard diskim 64 MB bu sayı yetmeyince mi kilitleniyor acaba çünkü Valorant 45 MB falan alıyor.

Kanka çözümünü buldum ama AMD ekran kartları için şimdi benim driverim en güncel driverdi (Catalyst Control Center olan değil) daha sonra driverim kurulu olduğu halde Catalyst Control Center indirip kurdum oyun girerken işte bu ekran kartının yeni sürümü değil yeni sürümü indirin vs. diyor ama umursamıyorum indirirsem donmaya devam edecek cunku.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı