murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 8 Ekim 2021 #1 Bir anda bu sorun ortaya çıktı. Sağa sola çeviriyorum donuyor, takılıyor, geç cevap veriyor. CS de denedim bir sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bir anda bu sorun ortaya çıktı. Sağa sola çeviriyorum donuyor, takılıyor, geç cevap veriyor. CS de denedim bir sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 Pc nin sıcaklığına bakın valorant oynarken sıcaklıkla ilgili olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.418 Çözümler 6 8 Ekim 2021 #3 SurgeTheProtector dedi: Pc nin sıcaklığına bakın valorant oynarken sıcaklıkla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... 1-2 saatliğine kapadım laptopu. Sonra tekrar bakacağım. Artı 0 Eksi
SurgeTheProtector dedi: Pc nin sıcaklığına bakın valorant oynarken sıcaklıkla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... 1-2 saatliğine kapadım laptopu. Sonra tekrar bakacağım.
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #4 murty0 dedi: 1-2 saatliğine kapadım laptopu. Sonra tekrar bakacağım. Genişletmek için tıkla... tamam. Artı 0 Eksi
murty0 dedi: 1-2 saatliğine kapadım laptopu. Sonra tekrar bakacağım. Genişletmek için tıkla... tamam.