B berkay3544 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1 2 Ocak 2021 #1 Merhabalar, 2 gün Far Cry 5 oynadıktan sonra her oyunda FPS düşmeleri yaşamaya başladım 8 GB bellek olmasına rağmen Valorant'a girdiğimde belleğimin %100'ünü kullanıyor oysa ki önerilenler 4 GB sizce RAM'im bir zarar görmüş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
Merhabalar, 2 gün Far Cry 5 oynadıktan sonra her oyunda FPS düşmeleri yaşamaya başladım 8 GB bellek olmasına rağmen Valorant'a girdiğimde belleğimin %100'ünü kullanıyor oysa ki önerilenler 4 GB sizce RAM'im bir zarar görmüş olabilir mi?
ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 Sorunu anlayabilmek ve yardımcı olabilmek için soruyorum belirtmemişsiniz sistem özellikleriniz çünkü çift RAM mi kullanmaktasınız yoksa tek RAM mi? Artı 0 Eksi
Sorunu anlayabilmek ve yardımcı olabilmek için soruyorum belirtmemişsiniz sistem özellikleriniz çünkü çift RAM mi kullanmaktasınız yoksa tek RAM mi?